FOTO by IMDb

Film

Jeste li pogledali božićni film „Falling For Christmas“?

Daria Lovrić 09. prosinca 2022.

Još uvijek je visoko na trending ljestvici, međutim nema najbolju ocjenu...

Još u svibnju 2021. godine Netflix je najavio da će se, nakon godina izbivanja, Lindsay Lohan pojaviti kao glavna glumica u božićnom filmu “Falling for Christmas”. S uzbuđenjem smo čekali još jednu blagdansku poslasticu u kojoj ćemo uživati ogrnuti cozy dekicom i ispijajući omiljeni topli napitak.

Falling For Christmas 1
Falling For Christmas

Kada smo pročitali kratki sinopsis očekivali smo od filma jako puno – „U predblagdansko vrijeme, mlada i tek zaručena bogata nasljednica doživi nesreću na skijanju. Nakon što joj je dijagnosticirana amnezija, nađe se pod skrbi zgodnog vlasnika kolibe i njegove kćeri.“

Falling For Christmas 2
Falling For Christmas

U filmu glumi i Chord Overstreet koji je poznat po ulozi Sama Evansa u seriji Glee. Od ostalih uloga tu su još George Young, Jack Wagner, Sean Dillingham i Olivia Perez.

Falling For Christmas

Lindsay Lohan vraća se na male ekrane…

Naime, Lindsay Lohan igra lik Sierre Belmont, razmažene bogatašice čiji je otac vlasnik ski resorta. Iz nekog nerazjašnjenog razloga Sierra je u vezi s influencerom (George Young) koji inzistira na tome da veza uspije, ali ne iz ljubavi. Sierra s druge strane ne želi biti samo tatina princeza, nego od života želi puno više.

Falling For Christmas

Nakon što izgubi pamćenje, Sierra upoznaje i zaljubljuje se u samohranog oca slomljenog srca i predivnih očiju, koji pomaže cijeloj zajednici, zauzvrat ne očekujući ništa.

Falling For Christmas

Moramo priznati da nam je radnja kada smo ju pročitali zvučala odlično. Odabir glumaca je također obećavajuć, međutim možda samo na papiru. Iako je visoko na trending ljestvici filmova na Netflixu, „Falling For Christmas“ , ima vrlo nisku ocjenu, točnije 5,2.

Moramo odati počast predivnim kadrovima i slikovitom prikazu šume i snijega, a ponajviše predivnom uređenju Jakeovog hotela u blagdanskom ruhu.

Falling For Christmas

U zadnje vrijeme pogledali smo nekoliko božićnih filmova i moramo priznati da nas nisu baš svi oduševili. Kao našeg favorita izdvojili bi “The Noel Diary”, dok nas je gluma Chada Michael Murrayja u „Angel Falls Christmas“ također pomalo razočarala.