FOTO by IMDb

Film

Jeste li pogledali „Angel Falls Christmas“? Glavnu ulogu ima Chad Michael Murray – omiljeni crush iz srednjoškolskih dana!

Daria Lovrić 06. prosinca 2022.

U nastavku donosimo više o tome što ovaj film čini predivnom božićnom pričom...

Još je manje od mjesec dana ostalo do Božića i blagdanska groznica je u punom jeku! Trgovački centri, restorani, kafići, gradske ulice i trgovi su već neko vrijeme okićeni i diljem svijeta vlada blagdanska groznica.

Kraj godine donosi nam mnoštvo partyja, obiteljskih okupljanja, domjenaka i mnogih drugih proslava u kojima ćemo uživati. Iako će naredni period biti dosta iscrpljujuć, veselimo se opuštajućim trenucima koje ćemo provesti unutar vlastitog doma u toplom ambijentu.

„Angel Falls Christmas“ 1
„Angel Falls Christmas“

Kako bismo se maksimalno opustili od obaveza tijekom radnog tjedna i napunili energijom, nema ništa ljepše nego pogledati božićni film. U sljedećim danima Netflix je najavio nekoliko božićnih poslastica, a jedna od njih je već ugledala svijetlo dana.

„Angel Falls Christmas“ – novi božićni film na Netflix platformi

„Angel Falls Christmas“ romantična je božićna komedija koja prati Ally Morgan – radoholičarku i liječnicu hitne pomoći koja se bori za ravnotežu između posla i privatnog života. Nakon što prekine s dečkom Joshom, Ally susreće zgodnog barista, Gabea.

„Angel Falls Christmas“

Gabe joj pomaže da ispuni svoj božićni popis zabavnih aktivnosti koje nikada ne bi učinila sama. Naime, Gabe, kojeg glumi naš srednjoškolski crush Chad Michael Murry, glumi anđela koji se predstavlja kao barista koji pomaže Ally da povrati božićni duh koji je imala prije gubitka njezinih roditelja.

„Angel Falls Christmas“

Allyna najbolja prijateljica i kolegica liječnica, Dawn nikada nije vidjela Ally tako angažiranu izvan posla i navija za vezu Gabea i Ally, dok s druge strane Maureen mora preusmjeriti Gabeove namjere ako bivši dečko Josh i Ally imaju ikakve šanse za pomirenje ovog Božića.

„Angel Falls Christmas“

Božić je vrijeme u kojem uživamo u emotivnim i sladunjavim romantičnim pričama i ne bojimo se to priznati. Mi znamo što gledamo ovog vikenda, a nadamo se da je i vas zainteresirala radnja ovog božićnog filma!