FOTO by Instagram

Poznati

Jeste li ikad zamišljali svijet u kojem isfuravamo jastuk zavezan remenom?

admin 08. travnja 2020.

Instagram trend koji su popratile i naše poznate influencerice

Kada čovjeka zaključate u kuću na više od mjesec dana njegov mozak pokušava na što kreativnije načine skratiti vrijeme. U posljednje vrijeme viđamo trendove koji nas zabavljaju i uvijek dobro nasmiju, a takav je slučaj i s posljednjim na kojeg smo naišli.

Riječ je o modnom trendu u kojem remenom vežete jastuk oko sebe, a cilj je izgledati fancy što je više moguće. Ideja se rodila zahvaljujući najnovijim trendovima koje viđamo na modnim pistama, ali možemo zaključiti da je ovaj trend ipak malo ekstremniji.

Osim jastuka i remena možete kombinirati i razne modne dodatke, a hoće li oni biti u vidu torbica, tijara ili vaših kućnih ljubimaca, izbor je na vama.

Ovom trendu nisu odoljele ni neke naše domaće Influencerice, a posebno nas je nasmijala ona u kojoj Hana demonstrira svoj prvi izlazak nakon samoizolacije. Njezin jastuk ukrašen je leptirićima, a cjelokupnu kombinaciju upotpunila je modnim dodatkom s potpisom Chanela. Što drugo reći nego Très Chic!

Ako mislite da imate fancy remen, dovoljno velik jastuk, višak vremena i malo hrabrosti trend je još uvijek u igri i stignete ga uhvatiti.