Jeste li čuli za Quinis – online modnu trgovinu u Hrvatskoj?

Viktoria Mikulić 03. kolovoza 2017.

Idealno web mjesto stvoreno za sve fashionistice

Quinis online web trgovina – Hrvatska modna web trgovina Quinis nastala je u jesen 2015., prvenstveno pod nazivom Selfie Boutique. Zbog izuzetno velike potražnje, vrlo brzo je uslijedilo rebrendiranje, odnosno stvaranje organiziranog web shopa s odgovarajućim rubrikama i visoko kvalitetnim fotografijama na kojem se svatko lako snalazi.

Ova jedinstvena modna trgovina namijenjena je ljepšem spolu, pa tako u svojoj bogatoj ponudi ima razne odjevne komade – haljine i kombinezone, traperice, svečane hlače i suknje, majice i košulje, kao i elegantnu obuću. Doslovno se može pronaći odjeća za svaku prigodu, od casual svakodnevnog outfita do glamuroznog večernjeg looka.

Quinis online web trgovina

Cilj web trgovine je ponuditi visoko kvalitetnu odjeću po prihvatljivim cijenama, te pratiti aktualne trendove. Čim uđete u njihov web shop, primijetit ćete da za istima nikada ne zaostaju. Sva njihova odjeća je talijanskog ili francuskog podrijetla. Iznimno pohvalno je i dostava koju trenutno vrše u čak 38 europskih zemalja, a za hrvatsku je potpuno besplatna.

No najvažnija karika u svakom dobrom poslovanju je odnos prema kupcima. Svatko je jedinstven i upravo tako se prema njemu i odnose jer u Quinisu nije važno samo prodati proizvod, već biti uslužan i pomoći kupcima pri svakom pitanju, dati poneki savjet, odnosno potruditi se da se svatko tko kupuje kod njih osjeća ugodno.

Vjeruju da se proces kupovanja odjeće online sastoji od dva dijela. U prvome dijelu osoba odabere ono što joj je zapelo za oko te isto naruči, vjerujući da će joj stajati onako kako je zamislila. Drugi je onaj dio kada paket konačno stigne na adresu i osoba isproba odjevni predmet. Quinis online web trgovina.

Quinis online web trgovina

Ako je to upravo ono što je htjela, onda se to može nazvati uspješno odrađen posao. Ova dva koraka jednako su važna, jer nitko ne voli osjećaj razočaranja kada nešto stigne na adresu, pa ne izgleda onako kako je izgledalo na fotografiji. Zadovoljstvo kupca im je apsolutni prioritet.

Nadalje, Quinis je “no-photoshop” zona. Ne koriste nikakve softverske alate za modificiranje ili uređivanje fotografija i modificiranje tijela njihovih modela. Važno im je da fotografije budu jednako reprezentativne i stvarne, odnosno da odjeća bude maksimalno realna upravo zato što ne žele projicirati nerealnu sliku ljepote ili idealizirati ono što ne smatraju vrijednim idealiziranja. Sretna dobitnica je Silvija Kajfeš. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.

Svi su lijepi na svoj način, sa svim svojim eventualnim “nedostacima”. Svi ih imaju, nitko zbog toga nije manje vrijedan već štoviše poseban. U današnje vrijeme, ovako nešto rijetko možemo vidjeti i čuti.

Plan je i posebna rubrika za fashion blogere koji će ostavljati recenzije i kombinirati razne odjevne komade kako bi kupci dobili dojam kako nešto uistinu stoji. Dugoročna vizija Quinisa je postati online modni centar u kojem će kupci moći kupovati, razgovarati o odjeći, dijeliti ideje i stvarati nove trendove. Ako još niste škicnuli, krajnje je vrijeme jer su upravo počeli sa sezonskim popustima, isplati se pogledati. Quinis online web trgovina.

Quinis online web trgovina

#lepršava IGRA DARIVANJA

U suradnji s online modnom trgovinom Quinis, jednu sretnicu nagradit ćemo ljetnom plavom haljinom (univerzalna veličina). Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.