Poznati

Jessica Biel i Justin Timberlake u tajnosti dobili drugog sina

Krešimir Šustić 20. srpnja 2020.

Karantena im je dobro poslužila da sakriju trudnoću!

38-godišnja glumica u tajnosti je rodila dječaka, te se trenutačno oporavlja od poroda kod kuće u društvu supruga i njihovog petogodišnjeg sina Silasa.

Jessica i Justin nisu se pojavljivali u javnosti još od ožujka ove godine, a mediji su nagađali kako slavni par dane provodi u svom domu u Montani otkako je počela pandemija korona virusa.

Špekulira se kako su vješto skrivali glumičinu trudnoću, a od početka ove godine glumica nije objavljivala fotografije na društvenim mrežama koje bi otkrile javnosti da čeka dijete.

Popularni pjevač prošle je godine uhvaćen kako se u javnosti drži za ruke s kolegicom Alishom Wainwhirgt zbog čega je njegov brak s glumicom bio u krizi.

Jessica je potom skinula i vjenčani prsten, no nakon što je odlučila prijeći preko svega, pomirili su se i odlučili poraditi na svojoj vezi, te je isti odlučila vratiti na ruku.

Justin tvrdi kako se između njega i kolegice ništa nije dogodilo i da je previše popio te noći, te da žali zbog svog neprimjerenog ponašanja u javnosti.

No kako Izgleda, nakon problematičnog perioda koji je Timberlake priuštio svojoj voljenoj supruzi krajem studenog prošle godine, par je odlučio sve zaboraviti te krenuti ispočetka.

Novopečenim roditeljima želimo puno sreće s njihovom prinovom i mirno more na njihovom daljnjem ljubavnom putovanju.