FOTO by Instagram @modawoow

Moda

Jesensko sivilo neće zaustaviti ovo crveno Stradivarius odijelo

Mia Vodopija 24. rujna 2021.

Pravi izbor za stylish vatrene fashionistice...

Nekoć je odijelo bilo namijenjeno samo za business dress code i najčešće je dolazilo u klasičnim bojama poput bijele, crne, sive ili krem. Striktno smo se držali određenih pravila za odijelo, ali smo zaboravili da moda mora biti zabavna.  

S obzirom na to da su ljudi kreativna bića koja vole eksperimentirati zbog čega se moda stalno mijenja, odijelo smo uspjeli pretvoriti u ležerniji komad odjeće.

Osim potpetica, sandala, balerinki i ostalih svečanijih modela koje smo navikli nositi uz odijelo, kombinacija uz tenisice pokazala se najpopularnijom.

279,90 KN

Odijela su postala dio naše svakodnevice – za njih se u posljednje vrijeme odlučujemo češće nego za neke druge kombinacije. High street brendovi u svaku novu kolekciju uvrste mnoštvo razigranih primjeraka, a jesenski dani idealni su za vibrantne boje poput žute, narančaste, plave ili zelene.

279,90 KN

Također, uz odabir pravih ključnih detalja u svega nekoliko trenutaka odijela možete u potpunosti personalizirati i kombinaciju učiniti svojom, a samim time i unikatnom.

Omiljeni high street brendovi iz sezone u sezonu uveseljavaju nas sjajnom ponudom odijela, a ove jeseni pažnju nam je ukrao Stradivariusov asortiman koji je ponudio zanimljive i drugačije modele te koketiranje sa zanimljivom i vibrantnom bojom.

149,90 KN

Od šetnje gradom do poslovnih sastanaka, nitko vam neće zamjeriti jer ste se odvažili na nešto efektniju boju, štoviše takve su sve više dobrodošle u poslovnoj kulturi…

Uvjereni smo da ćete u ovom crvenom odijelu dobiti potrebnu motivaciju za rad te da će početak tjedna proteći što bolje…

149,90 KN

Gornji i donji dio se kupuju odvojeno, a mi se nadamo da smo vas uspjeli zaintrigirati za kupnju još jednog lijepog odijela.