FOTO by Zara

Moda

Jesensko izdanje točkica dolazi u obliku smeđe haljine iz Zare

Krešimir Šustić 20. studenoga 2020.

High street brend nas baš mami sa zavodljivim točkastim uzorkom

Već dobrih dva mjeseca imamo prilike uživati u trendi stvarčicama koje nam je donijela jesenska sezona u tipičnoj paleti boja od kojih se ističu: zelena, crvena, krem i zemljana smeđa.

No, omiljene high street trgovine iz tjedna u tjedan nadopunjuju svoj asortiman novim i zanimljivim primjercima kako bi fashionistice uvijek blistale u trendi modnim kombinacijama.

Besprijekoran i zanosan izgled u naša dnevna i večernja izdanja donose nam ključni komadi garderobe bez kojih jednostavno ne možemo zamisliti hladan i sivi period godine.

Ženstvene i svestrane haljine, upravo su jedne od onih koji spadaju u tu kategoriju i slobodno možemo reći da su bezvremenski klasici koje nosimo prilikom svakog godišnjeg doba.

Niske temperature definitivno iziskuju od nas da svoje ormare obogatimo pletenim modelima, no Zara je u svoju ponudu uvrstila jednu hajinu tanjeg materijala, koja je zbog svog dizajna također dobrodošla u nadolazećim tjednima.

Smeđa midi ljepotica dolazi u zavodljivom A kroju, a ukrašena je popularnim točkastim uzorkom i naborima koji se nalaze sprijeda.

Dizajnirana je da se spaja s tenisicama i robusnim gležnjačama u casual izdanja, ali i da se ističe u malo svečanijim i elegantnijim lookovima uz bundu, kaputić i visoke čizme.

Svoj primjerak ove preslatke haljine možete nabaviti u vama najbližoj poslovnici ili iz udobnosti svoga doma klikom na LINK.