FOTO by Mango

Moda

Jesenski modeli mini suknji zavladali modnom scenom!

Daria Lovrić 09. listopada 2023.

Škicnite 10 najljepših primjeraka iz Manga!

Početkom svake sezone, modni brendovi kreću s lansiranjem novih kolekcija i predstavljaju nam voljene odjevne komade u novom ruhu. Iako u jesenskom i zimskom periodu najčešće nosimo pletene comfy primjerke koji nas štite od hladnoće, mini suknji se ne odričemo ni na temperaturama oko nule.

Mango mini suknja – 39,99 €

Kratke mini suknje su zabavne, elegantne, mogu se kombinirati u dnevnim i večernjim varijantama, naglašavaju noge i u outfit unose dozu seksepila.

Mini suknje dominiraju jesenskim kolekcijama!

Obožavamo naprosto sve modele, od uskih krojeva, preko plisiranih, s faldama, od kože i brušene kože, metalik i šljokičaste modele. Mango jesenska kolekcija vrvi novitetima u zagasitim jesenskim tonovima, te nudi toliko širok asortiman modela da je naprosto nemoguće ne pronaći svog favorita.

Mango mini suknja – 39,99 €

Iako su do nedavno najpopularniji primjerci ipak dolazili u kožnom izdanju, ove sezone prevladavat će nešto širi modeli s naborima, posebice ako ih krasi karirani ili pepita uzorak. Osim spomenutih, modeli od tvida, u kompletu s usko krojenim dvorednim blazerom pun su pogodak.

Mini suknje najbolje izgledaju uz košulje, običan T-shirt, pulovere i ležerne blejzere, a odlično će pasati na gležnjače, visoke čizme, kaubojke, ali i na jednostavne tenisice.

Iako zasigurno u svojoj garderobi posjedujete barem jednu mini suknju, škicnite našu galeriju i pronađite svog ovosezonskog favorita.