FOTO by Instagram @chrissyteigen / @kourtneykardash

Ljepota

Jesenski look koji želimo kopirati! Chrissy Teigen i Kourtney Kardashian oduševile novom bob frizurom!

Viktoria Mikulić 23. kolovoza 2021.

Poznate mame izgledaju baš poput djevojčica!

Ljeto još traje nekoliko tjedana, no svima nama koji smo se vratili na radna mjesta i pozdravili s odmorom do iduće sezone, potrebno je nešto što će nas zaokupiti i pomoći nam da lakše prebrodimo nostalgiju za istim.

Posebice suosjećamo s onima koji su koristili godišnji samo tjedan dana i pritom se nisu adekvatno odmorili. Upravo oni ne bi trebali dopustiti da im depresija pokuca na vrata,već se potruditi pronaći nešto što će vam vratiti osmijeh na lice.

Vrijeme je da se počastimo novom frizurom, dužinom ili bojom kose jer je to jedan od najpouzdanijih načina da se osjećamo bolje. Svakoj ženi je nakon ljeta, sunca i mora potrebna učinkovita njega kose kako bi se vratila potrebna hidratacija i blistavost.

Nas je osvojila frizura Chrissy Teigen, popularni bob koji je već godinama omiljen među brojnim zvijezdama i hair stilistima. Ako je imitacija najiskreniji oblik laskanja, onda je Chrissy Teigen velika laskavica Kourtney Kardashian, koja se istom frizurom pohvalila sredinom kolovoza.

U videu koji je podijelila na Instagramu, otkrila je kako joj je upravo ona bila inspiracija za novu frizuru. Definitivno je dobro odlučila jer bob objema stoji senzacionalno.

Moramo se složiti da je Kourtney ipak bila malo hrabrija budući da je prije imala izrazito dugu i bujnu kosu, dok je Chrissy prije nosila lob, što i nije tako velika promjena.

Dok poznata crnka izgleda još zavodljivije i plijeni pažnju na svakom koraku svojim atraktivnim izgledom, Chrissy pak izgleda poput djevojčice, istodobno nježno i romantično.

Prošarani smeđi pramenovi ovoj brineti stoje kao sliveni, a u kombinaciji s crvenim ružem i stylish košuljom iste boje, možemo samo reći da je bob pun pogodak.

Ako je i vama dosta duge kose i želite se osjećati svježije, prepustite se u ruke vaše najdraže hair stilistice, odrežite ispucale vrhove i očarajte novom bob frizurom. S njime ne možete pogriješiti, jer jednako dobro izgleda bez obzira odlučite li se na uvijenu ili ispeglanu kosu.