FOTO by Instagram @irenebogachuk / @wittybutton_tattoo / @studiobysol

Trendovi

Jesenske tetovaže – 30 najoriginalnijih asocijacija na najraskošnije godišnje doba!

Viktoria Šafranić 02. rujna 2020.

Obilježite ljubav prema narednoj sezoni jednom od božanstvenih ideja...

Jesen je posebna po mnogočemu. Bez obzira na kišne dane, vjetar i ostale neželjene faktore koji nam u sekundi znaju pokvariti raspoloženje, toliko je toga lijepog u ovom godišnjem dobu.

Da toliko ne jurcamo za obvezama, već pokušamo barem na trenutak zastati, shvatili bismo da je jesen najslikovitije razdoblje u godini.

Pejzaž kojeg donosi izgleda nestvarno. Ulice su obojene paletom nijansi koje se savršeno nadopunjuju i ponekad zamišljamo kako bi bilo lijepo da se i sami možemo uklopiti u tu beskrajno lijepu stvarnost.

Zapravo, na neki način i možemo. Netko će se svojim outfitom uskladiti s bojama jeseni, drugi će bojom kose ili noktiju pozdraviti nadolazeći period, a oni koji su spremni otići korak dalje, obilježit će ljubav prema jeseni šarmantnom tetovažom.

Već smo mnogo puta pisali o tattoo idejama gdje smo posebno izdvojili matching tetovaže za parove, sestre, kume ili prijateljice. Od minimalističkih ideja do primjera za sve ljubitelje životinja, cvijeća ili nekih drugih simboličnih motiva, uvijek smo se trudili pronaći one najoriginalnije

Svatko od nas ma svoje najdraže godišnje doba i ne samo zato što mi je uskoro rođendan, no jesen za mene predstavlja zaista nešto dragocjeno.

Budući da smo nedavno odali počast najbezbrižnijem ljetu, bilo bi sasvim u redu da vas upoznamo i s najljepšim jesenskim tetovažama. Lišće, žirevi, kesteni, bundeve ili neki drugi jesenski plodovi preslikani su u obliku inspirativnih tetovaža koje možete pogledati u nastavku:

View this post on Instagram

#tattoo #tatuagem #leaf #leaftattoo

A post shared by Fernanda Moreira Tattoo (@fernandamoreiratattoo) on

View this post on Instagram

리터치 없는 두달 넘은 발색사진 원본입니다. 세번째 사진은 작업직후 사진이예요💙 사진이 너무 아쉬워서, 발색된 후 같이 올려요. 수채화느낌의 파란장미를 원하셨어요. 관리 잘해주셔서 그대로 남았습니다. 감사합니다🙏🏻 #가을타투 #autumntattoo #가을의장미 #수채화타투 #장미타투🌹

A post shared by 가을 , AUTUMN (@autumn_tattoo) on