FOTO by Reserved / Sinsay / Reserved

Moda

Jesenske haljine iz kojih ove sezone nećemo izlaziti!

Mia Vodopija 15. rujna 2021.

Duže ili kraće, haljine su uvijek naši favoriti!

Iako se još kalendarski ne nalazimo u jesenskom periodu godine, krajnji je trenutak da omiljene ljetne komade pospremimo u ormar i okrenemo se neodoljivim jesenskim outfitima koji nose posebne modne note.

Naime, jesen je jedno od najdražih godišnjih doba kada govorimo o kombiniranju odjeće jer pruža mogućnost poigravanja različitim komadima, bojama, stilovima, uzorcima…

299,90 kn

Jesen naglašava kreativnost i potiče individualnost, stoga odabir dobre stylish haljine bi trebao biti lak zadatak!

159,90 kn

Kao što smo spomenuli, haljine su komad koji ne poznaje trendove, odnosno uvijek se iznova nose i izgledaju tako dobro. U jesenskim mjesecima ne nosimo pastelne i vedre neonske boje, već one tamnije, sofisticiranije i zagasite.

49,90 kn

Fanovi smo toplih zemljanih nijansi koje svojom bojom oponašaju promjene u prirodi i koje su sjajne za kreiranje toplih modnih priča koje će bez imalo razmišljanja privlačiti svu pažnju.

69,90 kn

Kao ovosezonske favorite moramo istaknuti haljine s printom, odnosno detaljima za koje je već odavno poznato da čine najveću razliku.

Nešto fluidniji kroj haljine i razni uzorci odlično se slažu, a najviše ih volimo kombinirati s omiljenim čizmama ili gležnjačama koje styling zaokružuju na pravi način.

Naravno, budući da je riječ o vrlo prilagodljivom modelu, možete se poigrati modnim dodacima u vidu remena i, naravno, chic jakne, balonera ili kaputa koji su uvijek u trendu.

Spomenuti model haljine jednako dobro funkcionira u brojnim prigodama jer nisu isključene niti potpetice koje će automatski kombinaciji podariti nešto elegantniji i profinjeniji izgled.