Putovanja

Jesenska raskoš utkana u novi Parfois kofer!

Viktoria Mikulić 09. rujna 2019.

Maslinasto zelena i pink boja sjajno su se uklopile u bajkovit putni asortiman!

Ako ste jedni od onih koji ne idu često na putovanje, no ipak si jednom do dva puta godišnje priušte nekoliko dana u inozemstvu, onda taj put zasigurno planirate mjesecima. Istražujete sve zanimljivosti o destinaciji kako biste tijekom boravka upili najviše što možete te se vratili prepuni doživljaja i novih iskustava. No to nije jedino o čemu razmišljamo prije odlaska na putovanje.

Svaka trendsetterica pomno bira odjeću koju će nositi. Prije svega, to mora biti nešto udobno kako bi se tijekom dugih šetnji i obilazaka osjećali opušteno. No s druge strane, svatko od nas pazi i da je taj isti outfit stylish jer budimo realni, fotke koje okinemo za Instagram također su nam i uspomena za cijeli život.

Također, ono o čemu bismo trebali povesti računa je prtljaga. Je li dovoljno prostrana da unutar nje stane sve ono što nosimo i što ćemo tek kupiti, je li dovoljno efektna da je prepoznamo u svakom trenutku te ono manje važno, no pravim fashionistica uvijek u glavi, je li dovoljno chic da paše uz naš look za putovanje?

Parfois nas nikada nije iznevjerio, a naročito kod odabira putnog asortimana. Pristupačne cijene i jedinstven dizajn krase sve njihove modele, a tek pristigli kofer i torba za laptop osobito su šarmantni. Maslinasto zelena boja ukrašena sitnim cvijećem i tigrovima podsjeća na pravu džunglu u kojoj ćemo ove jeseni uživati.

Cijena kofera iznosi 580,00 kuna, dok se torba za laptop može pronaći po cijeni od 290,00 kuna. Planirate li i vi ove jeseni negdje pobjeći daleko od svega i odmoriti dušu?