FOTO by CLOT

Bizar

Jesenska “poslastica” – adidas Superstar crne lakirane postole!

admin 18. lipnja 2024.

Prvi pogled na adidasov jesenski novitet

Iako još nismo niti okusili ljetne dane, mašinerija modne industrije nema predaha i već nam sada predstavljaju svoje jesensko-zimske modele. Jedan od njih je adidas, a u sklopu svoje suradnje s brendom TheClot pružili su prvi pogled na nadolazeći jesenski Superstar model.

CLOT je svoju prvu liniju proizvoda lansirao 2004. godine, a svoju su reputaciju izgradili ponudom jedinstvenog izbora odjeće i modnih dodataka koji slave individualnost te unose karakter i kreativnost u svaki outfit.

Osim samostalnih kolekcija u ponudi možete pronaći i suradnje s nekim brendovima, a posljednja u nizu s adidasom donosi jedan, u najmanju ruku, zanimljiv model.

Adidas superstar cipele
Foto: CLOT

Radi se o Superstar lakiranim cipelama koje dolaze u crnoj boji, a prepoznatljiva silueta Superstar modela vidljiva je na svakom detalju. 

Prepoznatljiva školjkasta kapica na vrhu ostala je nepromijenjena i za razliku od lakiranog efekta koji prevladava, ona dolazi izrađena od gume. 

Adidas superstar cipele
Foto: CLOT

Još jedan zanimljiv detalj predstavljaju i vezice od konopa u oksfordskom stilu, kao i prošiveni “Three Stripes” detalji koji bi trebali pružiti profinjenost ovom modelu.

Najružniji dio ove suradnje dolazi u donjem dijelu gdje su odbačeni svi Superstar detalji i sve ostaje na visokoj peti i bijelom adidas logotipu koji samo naglašava svu bizarnost cjelokupnog izgleda.

Adidas superstar cipele
Foto: CLOT

Ako ste pronašli nešto šarmantno što vam se sviđa u ovoj suradnji vjerujemo da ćete nestrpljivo čekati jesen kako biste svoj stil upotpunili ovim “čudnovatim adidas postolama“.