Film

Jesenska idila: Vruća čokolada, udoban krevet i maraton božićnih filmova

admin 08. prosinca 2023.

Autor: Sara Ritoša

Listu božićnih serija već smo objavili, tako da je sada vrijeme za sladunjave božićne filmove s kojima ćete se ušuškati u krevet i odmoriti misli od posla i obaveza.

Kao pripremu za maraton gledanja filmova, pripremite si fini topli napitak kao što je vruća čokolada, kakao ili čaj (ako imaš dovoljno godina, možeš dodati i malo ruma), slatke i slane grickalice, dekicu i mnogo jastuka da vam bude što udobnije. Zapalite si mirisnu svijeću, ugasite sva svjetla i upalite prvi film s liste koje vam donosimo u nastavku teksta.

Let it Snow

“Let It Snow” je mladenačka romantična komedija smještena tijekom Božića. Radnja prati skupinu mladih ljudi u malom gradu koji doživljavaju neočekivane ljubavne obrate tijekom oluje koja zaustavlja vlak. Kroz seriju povezanih događaja, likovi otkrivaju važnost ljubavi, prijateljstva i zajedništva u blagdansko vrijeme. Film je topli i šarmantni pogled na ljubav i odrastanje tijekom najljepšeg vremena godine.

Falling for Christmas

U filmu “Falling for Christmas”, Lindsay Lohan tumači lik razmažene nasljednice Sierrae Belmont koja gubi pamćenje nakon nesreće na skijanju. Smještena pod skrb Jakea Russella, vlasnika Northstar Lodge, Sierra, pod imenom Sarah, postaje dijelom obitelji i pomaže u vođenju hotela.

Njezina priča o amneziji i neočekivanim prijateljstvima pruža gledateljima toplinu i radost blagdana. Film donosi elemente iznenađenja kroz Sierrinog dečka Tada i neočekivanog saveznika Ralpha. Lindsay Lohan briljira, stvarajući emotivnu transformaciju lika Sierrae, dok film ispunjava sve klasične elemente božićne romantike – neočekivane preokrete, ljubav, obitelj i čaroliju blagdana.

Christmas wedding planner

“Christmas Wedding Planner” je kanadski romantični božićni film koji prati Kelsey Wilson (Jocelyn Hudon), mladu planerku vjenčanja, koja neočekivano upada u vrtlog romantike i tajni kada se njezina najbolja prijateljica iz djetinjstva, Emily (Rebecca Dalton), neočekivano zaruči tijekom božićnih blagdana. Kelsey je angažirana za planiranje vjenčanja, ali stvari postaju komplicirane kada se pojavi privatni detektiv Connor McClane (Stephen Huszar), koji istražuje mladenkinu prošlost.

Dok pokušava izbjeći romantične zamke s Connorom, Kelsey se suočava s nizom neočekivanih izazova i pitanja koja prijete da poremete njezin besprijekorni plan vjenčanja. U srcu zimske idile, film donosi toplinu, humor i, naravno, ljubavnu čaroliju božićnog razdoblja.

The Noel Diary

“The Noel Diary” je božićni film koji prati Jakea Turnera, koji se vraća kući za Božić kako bi riješio pitanje imovine svoje udaljene majke. U procesu, Jake otkriva dnevnik koji može sadržavati tajne njegove prošlosti i prošlosti Rachel, zagonetne mlade žene s vlastitom misijom. Zajedno, kreću na putovanje suočavanja s vlastitim prošlostima i otkrivanja neočekivane budućnosti. Osobni razvoj, ljubav i obitelj glavne su pokretnice ovog filma.

Ova kombinacija vruće čokolade, udobnog kreveta i božićnih filmova stvara idealnu jesensko-zimsku idilu. Uživajte u trenucima opuštanja i topline dok jesen postepeno prelazi u zimu. Sjetite se da je važno usporiti i uživati u malim radostima života, a ova kombinacija je savršen način da to postignete. Iskoristite jesen na najbolji mogući način, stvarajući vlastitu oazu u kojoj možete pobjeći od svakodnevnih briga i uživati u čarima blagdana koji dolaze.