FOTO by Instagram @ninewest / @ninewesthrvatska

Moda

Jesen ne može proći bez obuće u najzastupljenijoj camel nijansi!

Daria Lovrić 28. rujna 2022.

Visoke čizme ili gležnjače? – 10 najljepših modela u prirodnim tonovima!

Dolaskom hladnijeg vremena i nižih temperatura oprostili smo se od ljetne obuće i pospremili je na dno ormara do nekih sunčanih i toplijih dana.

Međutim, veselimo se dolasku jeseni i novim modnim trendovima koji će zaokupirati našu garderobu. Svaka sezona donosi novitete koje ne možemo ignorirati, no ipak su nam najdraži vječni klasici kojima se s oduševljenjem vraćamo svake godine.

Čizme i gležnjače u prirodnim tonovima na jednom mjestu!

Obuća u camel nijansi svake je jeseni sezonski favorit, a predivna nijansa smeđe jedna je od najpopularnijih boja u hladnijim mjesecima. U potrazi za trendi modelima koji će upotpuniti naš jesenski outfit zavirili smo unutar Nine West kolekcije i pronašli mnoštvo noviteta u koje smo se zaljubili.

Nine West camel čizme 1
Nine West camel čizme – $159

Visoke čizme ili gležnjače? Koje od ovih smeđih ljepotica su vam privlačnije?

Police i web trgovine poznatih brendova vrve predivnim modelima gležnjača i čizama, pa tako i nova Nine West kolekcija, a mi se ne možemo odlučiti koji je model naš favorit.

Nine West camel čizme 2
Nine West camel čizme – $189

Unutar bogate kolekcije možete pronaći niske modele čizmi i gležnjača, one elegantnije s visokom potpeticom, kaubojke i čizme iznad koljena.

Nine West camel čizme 3
Nine West camel čizme – $149

Koje god izabrali odlično će se uklopiti u svaki jesenski outfit u dnevnim, ali i večernjim varijantama. Možete ih kombinirati uz pletene haljine različitih dužina, a savršeno će pristajati i uz tamni jeans i comfy džempere.

Nine West camel čizme 4
Nine West camel čizme – $159

Najljepše modele u camel nijansi s cijenama pogledajte niže u galeriji ili izaberite svoj par putem Nine West web trgovine.