FOTO by thelightzey.com

Dekor

Jesen je službeno stigla uz ove preslatke lampice u obliku bundeve!

Mia Vodopija 22. rujna 2021.

Nema straha od mraka uz ovakvo osvjetljenje...

Jesen je napokon tu! Nema više nesnosnih ljetnih vrućina i sparina, nema više temperatura koje prelaze 40 stupnjeva, oh ne, vrijeme je za hlađenje.

Hladi se zemlja, kiša pada, miris jeseni se osjeti u zraku… to sve znači da ćemo provoditi više vremena u našim stanovima i kućama. Dakle, vrijeme nam je da se posvetimo dekoru!

Iako je dobro dodati koji tabure, investirati u novu fotelju ili kupiti novi tepih, mi vam danas ne predlažemo neke veće i ozbiljne kupnje. Malena lampa u obliku bundeve, kao kraljice jeseni, zapela nam je za oko i odmah smo se zaljubili!

Lightzey svjetiljka od bundeve izrađena je od visokokvalitetne smole sa simulacijskim pukotinama kojima oponaša izgled prave bundeve. Iako je svjetljika narančaste boje, kada se upali, ona je užareno bijele boje.

Ova izdržljiva lampica je lagane težine, što znači da nećete imati problema u prenošenju iz jedne sobe u drugu.

Mala i prijenosna lampica od bundeve puna je atmosfere za jesenske cozy noći gledanja filmova ili pak za misterioznu Noć vještica. Posebno će lijepo izgledati za ukrašavanje stola dnevnog boravka, spavaće sobe, terase, prozora itd.

Svjetiljka od bundeve ima ugrađene tri zamjenjive baterije s gumbima, koje se lako zamjenjuju. Na dnu se nalazi prekidač koji je jednostavan za korištenje.

Unesite mali dašak jeseni u vaš dom još danas – svjetiljku možete kupiti OVDJE za 10 funti.