FOTO by Instagram @tattoorroom

Ljepota

Jesen je idealno vrijeme za novu tetovažu! Evo zašto!

admin 13. studenoga 2023.

Tekst: Sara Ritoša

Dolazak kraćih dana i smanjen broj vanjskih aktivnosti potiče nas na razmišljanje o novim hobijima, izazovima i promjenama u našem životu.

To je vrijeme kada mnogi razmišljaju o povratku u teretanu, promjeni dekoracije u svom domu ili manjoj promjeni u vidu lica i tijela. Tetovaže su jedan od koraka koji postaje izrazito primamljiv u jesenskim danima.

Asocijacija na najraskošnije godišnje doba!

Blaga jesenska temperatura pruža idealne uvjete za očuvanje i brigu o svježe napravljenoj tetovaži. Duži rukavi čine savršenu zaštitu od izravne izloženosti suncu, čime se smanjuje rizik od oštećenja boja i teksture tetovaže.

Istovremeno, jesen pruža nošenje lagane odjeće koja omogućuje koži da nesmetano diše, potičući brže zacjeljivanje i bolje održavanje tetovaže.

Jesenski dani također donose osjećaj promjene i obnove, a tetovaža može biti izvanredan način izražavanja te promjene i obnove na osobnoj razini.

Ovaj sezonski preokret pruža priliku za duboko razmišljanje o dizajnu tetovaže, njezinoj simbolici i značenju, čineći je jedinstvenim izrazom vaše individualnosti.

Na Vama je samo rezervacija termina i uživanje u slatkom iščekivanju dok taj termin ne dođe.