FOTO by Reserved

Moda

Jesen će ponovno biti u znaku loaferica! Škicnite Reserved bež model!

Krešimir Šustić 05. kolovoza 2020.

Najudobniji model uz kojeg nije teško provesti cijeli dan na nogama

Iako nam trenutno to nije ni na kraju pameti, uskoro će nam u grad stići kišna jesen, što će zahtijevati od nas da do iduće godine pospremimo ljetnu garderobu i u ormare ubacimo novitete koji će zablistati na policama trgovina.

Web shopovi već su lagano počeli s pripremom i lansiranjem toplijih komada, a naš je modni radar bacio oko na ponudu kako bi znali koji nas trendovi uskoro očekuju u modnom svijetu.

Osim pletenih favorita, traperica i balonera, jedan od klasika su i popularne loaferice, koje osim što pružaju neopisiv osjećaj udobnosti, unose dozu elegancije u naše outfite.

Zadnjih godina, pojavile su se u neodoljivom izdanju s povišenim potplatom, te osvojile brojne trendseterice koje su se pohvalile svojim primjercima na društvenim mrežama.

Bež ljepotice koje smo pronašli na stranici brenda Reserved, dobar su znak za sve zaljubljenice u ovaj ravan model cipela, koji će biti prisutan i u novoj sezoni koja je pred nama.

Zbog neutralne boje u kojoj dolaze, mogu se kombinirati uz blage tonove, ali jednako dobro pristaju i uz vibrantne boje, te uz one zemljane koje su klasik u kišovitom dijelu godine.

Nositi ih možemo u casual kombinacijama s jeans hlačama i bluzom, a najidealnije su za poslovne pothvate u spoju s mrkva ili olovka kroj hlačama i košuljama.

Ako smatrate da nije prerano za skupljanje jesenskih stvarčica, nabavite ih klikom na LINK i odmah se osigurajte za nadolazeće dane.