Moda

Jesen 2020. u znaku točkica – PRISTAJEMO!

Krešimir Šustić 02. rujna 2020.

Omiljeni uzorak na haljinama još ćemo neko vrijeme zadržati u ormaru

Svako novo godišnje doba donosi nam pregršt novih trendova, ali i onih bezvremenskih koji su aktualni u svakoj sezoni, neovisno o tome sija li vani sunce ili su temperature dosegle nulu.

Jedan od klasičnih za kojim su poludjele fashionistice diljem svijeta, definitivno je popularan točkasti uzorak, kojeg smo prethodnih sezona mogli vidjeti na odjevnim predmetima, modnim dodacima i komadima iz svijeta obuće.

Sinsay haljine od 89,90 do 189,90 kuna u kojima ćemo sa stilom koračati kroz jesen

Spoj točkica i široke palete boja u naše garderobe unosi retro stil koji možemo nositi u raznim prilikama, od onih svečanih i poslovnih, pa sve do ležernih i svakodnevnih.

Posebno se ističe na ženstvenim favoritima, haljinama, i na kombinezonima koji se iz sezone u sezonu mijenjanju dizajnom, vrstom materijala i dodacima kao što su: volani, pufasti rukavi, mašne i slično.

Jesensko promjenjivo vrijeme samo po sebi zahtijeva slojevito odijevanje, stoga su primjerci koje smo pronašli na web shopu Next idealni kako bi u šarmantnim notama ispratili ljeto i otvorili srce hladnijem periodu.

Iako se ne razlikuju mnogo od prošlosezonskih primjeraka, noviteti koji su nam zapeli za oko ovog će se puta kombinirati s kožnim jaknama i tenisicama u casual izdanjima, salonkama i balonerima za poslovne pothvate ili s gležnjačama i blejzerima za večernje aktivnosti.

Dolaze u dobro poznatim mini i midi dužinama, a osim što su uočljivi i upečatljivi, odlična su prilika da se nastavimo poigravati trendi komadima bez kojih svaki ormar djeluje tmurno.

U nastavku donosimo galeriju s naših 11 favorita uz koje će modne kombinacije dobiti razigranu notu i vintage ruho, te nas učiniti kraljicama stila.