Kultura

Jennifer Lopez dolazi u Arenu Zagreb!

Engineer 01. travnja 2019.

Organizatori najavljuju da će ovaj koncert obilježiti godinu

2019. bi mogla biti spektakularna, ako je vjerovati riječima američkog organizatora “Busted“, koji su s ponosom najavili koncert planetarno popularne pjevačice.

U Areni Zagreb održali su se nezaboravni koncerti, ali ovo što mi spremamo premašit će sve dosad viđeno. Specijalni ultra SKD laseri, lavovi, tigrovi i gosti iznenađenja samo su neke od poslastica koje nas očekuju” navodi Giuliano Alfred James, glava organizatorske kuće “Busted“.

Još se špekulira oko dolaska Pitbulla koji će sigurno podići atmosferu u Areni, barem tijekom izvođenja pjesme “On the floor”.

Ono što je sigurno je da će kao predgrupa nastupiti Brkovi, i to na inzistiranje same J.Lo.

Pratim glazbenu scenu ovih prostora i izuzetno mi je zadovoljstvo uveličati koncert s predgrupom takvog kalibra. Voljela bi pred kraj koncerta otpjevati jednu pjesmu s Shamsom 69” – izjavila je pjevačica u intervjuu za portal “1. RilAp“.

Sigurni smo da će karte planuti u trenu, a prodaja kreće danas, 1. Aprila, na dan kada je cilj nekog zeznuti. Stoga, ako vas danas još nitko nije zeznuo tomu je kraj i možete se pohvaliti da ste i vi nasjeli na sočnu prvoaprilsku šalu.

Nadamo se da vas ovaj članak nije previše “nabrijao” jer sve što ćete od njega dobiti je čestitka – “sretan 1. Aprilili“.