FOTO by Twitter @prettylittlethings

Poznati

Jennifer Aniston i David Schwimmer napokon u vezi?

admin 11. kolovoza 2021.

Nakon ponovnog okupljanja viđeni su zajedno u domu Jennifer Aniston uz večeru, vino i dozu romantike...

Zvijezde “Prijatelja” nedavno su se okupile na ponovnom snimanju prisjećajući se starih vremena na setu. Jedna od neizbježnih tema bili su Ross i Rachel i njihov ljubavni tango u kojem se puno plesalo, a malo toga događalo.

I dok su se fanovi molili da ovaj dvojac završi u vezi, nešto se uvijek ispriječilo i na kraju su bili samo prijatelji.

Bilo je trenutaka kada je između nas na snimanju postojala kemija, ali nikad ništa nismo realizirali jer je netko od nas dvoje uvijek bio u vezi i nikad nismo prešli granicu prijateljstva. Taj dogovor smo poštivali dugo godina, a svu našu kemiju smo alocirali na likove Rossa i Rachel” – izjavili su na okupljanju Jennifer i David.

Nakon ponovnog okupljanja postalo je jasno da je prisjećanje na prošlost u njima pobudilo razne osjećaje i da je kemija koju su navodno “zakopali” još uvijek prisutna. Počeli su si slati poruke odmah nakon snimanja, a prošlog mjeseca David je odletio iz New Yorka u LA kako bi posjetio Jennifer u njenom domu. Jennifer mu je pripremala večere koje su trajale dugo u noć uz puno smijeha i koketiranja. Također, primijećeni su kako u jednom od Jenniferinih omiljenih vinograda piju fina vina, duboko zagledani jedan u drugog. Nitko mi ne može reći da tu nema kemije” – izjavio je izvor časopisa Closer.

Još jedan indikator da se nešto možda uistinu dešava je Instagram objava Davida. Na njoj je pozirao u majici na kojoj se nalazi zaljubljeni par s natpisom “Lobsters“, a svi znamo što to znači.

Kao što možete i pretpostaviti, reakcije fanova su eksplodirale i mislimo da ne postoji ljubitelj serije Friends koji ne bi volio da ova dva golupčića napokon završe u vezi.