FOTO by Instagram

Poznati

Jelena Veljača i Vito Turšić uplovili u bračnu luku! Čestitamo!

admin 12. lipnja 2021.

Treća sreća! Nadamo se da je vječna...

Nekome uspije iz prve, nekome ne, no to nije razlog da prestanemo vjerovati u pravu ljubav. Kako odrastamo i postajemo zreliji, tako se i naši prioriteti mijenjaju, a samim time i odluke koje donosimo.

Glumica Jelena Veljača jedna je od takvih žena, koja ne odustaje jer duboko u sebi zna da je na kraju svega čeka ono svjetlo, ona iskrena ljubav za kojom svi čeznemo. Nadamo se da joj se to konačno i ostvarilo…

Iako je već dva puta uplovila u bračnu luku, to je nije spriječilo da i treći put daruje svoje srce ne bi li zaista pronašla svoju srodnu dušu.

Treća sreća dogodila se s Vitom Turšićem, bivšim savjetnikom Ive Josipovića i Kolinde Grabar Kitarović. Poznati par u vezi je navodno oko godinu dana, a prvi put su viđeni zajedno u javnosti sredinom rujna. Nedavno su zajedno s njezinom kćerkicom Lenom uselili u prostranu kuću u centru grada.

Iako o samom vjenčanju nisu otkrili previše detalja, neke sitnice ipak smo saznali. Saša Šekoranja, najpopularniji zagrebački florist zadužen je za dekor stoga ne sumnjamo da će eksterijer biti besprijekoran, uz najelegantnije cvjetne kreacije.

Već je objavila nekoliko Insta storyja na kojima se da naslutiti da se svadbena svečanost održava najraskošnijem zelenilu u Zagrebu, Botaničkom vrtu.

Atraktivna plavuša odabrala je kratku bijelu haljinu veoma jednostavnog kroja, popraćenu glamuroznim šlepom. Ova mini vjenčanica dolazi s potpisom kultne svjetske modne kuće Alexander McQueen.

Na ceremoniji vjenčanja pojavila su se brojna poznata lica, a ujedno i bliska prijateljica Iva Radić.

Ova neumorna aktivistica žena je sa stavom, ona koja ima svoje mišljenje i za razliku od većine, ustraje u onome što radi i bez obzira na tuđa mišljenja, to je nije pokolebalo da se još čvršće bori za ženska prava.

Čestitamo i nadamo se da će njihova bračna luka uvijek biti sigurna i potrajati vječno…