Odjeća

Jelena Rozga zablistala u crvenoj i crnoj kombinaciji ?

Viktoria Šafranić 27. siječnja 2017.

Jučer je u Johann Francku u društvu suradnika, prijatelja i medija Jelena Rozga koncertnom promocijom predstavila novi album Moderna žena. Upravo album Moderna žena već je peti tjedan najprodavaniji album u Hrvatskoj. Jelenin treći studijski album došle su podržati brojne kolege i suradnici, bračni i autorski par Vjekoslava i Tonči Huljić s kćeri Hanom, Stjepan […]

Jučer je u Johann Francku u društvu suradnika, prijatelja i medija Jelena Rozga koncertnom promocijom predstavila novi album Moderna žena. Upravo album Moderna žena već je peti tjedan najprodavaniji album u Hrvatskoj.

rozga1

Jelenin treći studijski album došle su podržati brojne kolege i suradnici, bračni i autorski par Vjekoslava i Tonči Huljić s kćeri Hanom, Stjepan Hauser, Jole, Miroslav Ćiro Blažević, glumica Katarina Baban, Tomislav Mrduljaš, Pero Kozomara, dizajnerski dvojac ELFS, Boris Banović, Dalibor Petko i mnogi drugi. Veliko slavlje nisu propustile ni Danijela Martinović i Andrea Šušnjara, nekadašnja i sadašnja pjevačica Magazina, koje su tijekom večeri s Jelenom otpjevale neke od Magazinovih velikih hitova.

Uvijek elegantna Jelena jučer je blistala u dva minimalistička izdanja, crvenu haljinu potpisuje modni studio Arileo, dok je crna haljina H&M trend.

rozga3

„Hvala svima sinoć što su moj noć učinili posebnom, pamtit ću je zauvijek“ izjavila je Jelena Rozga.