FOTO by Instagram @j_make_up

Moda

Jelena Perić izgleda bombastično u Tezenis pinkish matching setu!

Viktoria Mikulić 01. lipnja 2023.

Ljetni look koji želimo kopirati…

I dok smo nekoć pletene komade nosili zimi, brojne fashionistice prigrlile su ih u ljetnim mjesecima jer su istodobno prozračni i chic. Pred nama su razna ljetna događanja, od privatnih partyja na rooftopovima ili bazenima, pa sve do glazbenih festivala na kojima ćemo prisustvovati.

Također, pletene primjerke volimo nositi i na plažu u kombinaciji s kupaćim kostimom. U svakom slučaju, trend 70-ih ovog će ljeta vladati na užarenom gradskom asfaltu, kao i na Jadranskoj obali.

Prelijepa vizažistica Jelena Perić osvojila nas je fotografijom koju je objavila na svom Instagram profilu, a na kojoj nosi Tezenis matching set u pinkish boji.

U kombinaciji s njezinom bujnom smeđom kosom i ekstravagantnim kovrčama, zaljubili smo se u look koji nam je servirala te odlučili istražiti cijenu ovog stylish kukičanog seta koji se sastoji od palazzo hlača i kardigana, a u ponudi je i crop top.  

Uz objavu je stavila i opis: „Sve je moguće uz malo sunca i ružičaste boje.“

Mi smo ostali oduševljeni ovim kompletićem koji se ističe bojom i materijalom, a koji djeluje toliko lagan i opušten.

Ako i vi želite kopirati ovaj božanstveni look, hlače su dostupne po cijeni od 29,99 eura, top košta 14,99 eura, dok kardigan možete pronaći za 19,99 eura.