FOTO by Instagram @justlikethatmax / @cynhiaenixon

Film

Jedva čekamo: Tko je novi trio u nastavku serije „Seks i grad“?

admin 15. srpnja 2021.

Autor teksta: Valentina Kožulj

Na male ekrane vraćaju se naše omiljene junakinje: kolumnistica Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), odvjetnica Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) i nepopravljiva romantičarka Charlotte York Goldenblatt (Kristin Davis).

S nestrpljenjem očekujemo nastavak popularne serije „Seks i grad“, a uskoro ćemo u društvu najboljih prijateljica pripremati Cosmopolitan i gledati novu seriju koja se zove „And just like that…

Iako će nam svima nedostajati nezamjenjiva Samantha Jones (Kim Cattrall), glumačkoj postavi ove nove HBO- ove serije, pridružile su se glumice Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker i Karen Pittman.

Sarita Choudhury je engleska glumica, a poznata nam je iz prvog i drugog nastavka filma „Igre gladi: Šojka rugalica“, gdje je utjelovila Egeriju, pomoćnicu predsjednika Snowa.

Američka glumica, Nicole Ari Parker, najpoznatija je po ulozi Teri Joseph u seriji „Soul Food“, koja se snimala od 2000. do 2004. godine.

Karen Pittman je američka televizijska, filmska i kazališna glumica koja se pojavila u mnogim poznatim serijama kao što su „Zakon i red“, „Crna lista“, „Kuća od karata“ i „Jutarnji show“.

Sve tri glumice u novoj će seriji utjeloviti uloge moćnih njujorških žena i tako se pridružiti našoj poznatoj fantastičnoj trojki iz originalne serije.

Jedva čekamo nove epizode, kaotične zaplete, stara i nova prijateljstva. I, naravno, šik i otkačene stajlinge glavnih junakinja, koje su utjecale na generacije diljem svijeta.

Pripremite se za deset epizoda čiste zabave i samo tako…Najbolje prijateljice vraćaju se na naše male ekrane!