FOTO by Mars / Instagram @treatsinstore

Dom

Jedva čekamo probati Milky Way sladoled

admin 25. srpnja 2023.

Treba nam samo XXL žlica

Tko ne voli izvući najveći žlicu i iz udobnosti kauča uživati u omiljenom sladoledu? Iako svi imamo svoj najdraži sladoled, bio on na žlicu ili na štapiću upravo smo saznali da je stigao jedan kojem će malo tko moći odoljeti.

Milky Way sladoled nedavno je predstavljen na policama Velike Britanije i sada sve što preostaje je čekati da i mi razveselimo svoja nepca. Ne možemo zamisliti kakvog je savršenog okusa sladoled koji je izvedenica klasične ukusne čokoladice koja je uljepšavala naše djetinjstvo.

Oni sretnici koji su ga probali predstavljaju ga kao vrtlog čokoladnog nugata ispunjen čokoladnim umakom. Milky Way sladoled dolazi u klasičnoj posudici za sladoled od 455 ml. Iznimno smo zahvalni Marsu što je proširio svoju lepezu smrznutih poslastica, a još ćemo zahvalniji biti kada probamo ovu čokoladnu fantaziju.

Sladoled sadrži lagani nugat okusa klasičnog Milky Waya u kombinaciji sa sladoledom od vanilije i čokoladnim umakom. Iako na ambalaži piše da ova porcija sadrži samo 90 kalorija teško nam je povjerovati u to, ali za ovako nešto spremni smo i na mnogo više.

Foto: MARS

Trenutna preporučena cijena iznosi oko 4 eura i jedva čekamo vratiti se u djetinjstvo uz okus omiljene Milky Way čokoladice.