FOTO by Timberland

Obuća

Jednostavno savršene! Timberland light pink gležnjače nosimo čim se pruži prilika!

Antonija Andabak 02. rujna 2021.

Tip-top "timbice"!

Beskompromisno rješenje kvalitetne obuće dolazi u obliku novih “timbica“, a poznavatelji i ljubitelji obuće ove poznate marke, godinama su vjerni ovim kvalitetnim rješenjem za kojim posežu gotovo svi, od onih najmanjih pa sve do ozbiljnih fashionista koji drže do svog imagea.

Ovaj put, mjesto na našem portalu zauzele su nove Timberland gležnjače u light pink boji s detaljima u sivoj i tamnoplavoj nijansi.

Ove su gležnjače inspirirane klasičnim žutim čizmama kakve poznajemo i na našoj street style sceni, no ovdje se radi o akcentu na izradi čizama koje su u skladu s prirodnom, odnosno kako su iz Timberlanda istaknuli da su korišteni materijali iz poštovanja prema prirodi.

Osim pozitivnog aspekta izrade čizama, ljubitelji nježnih boja primijetit će rub gležnjače u sivoj boji koji udobno prianja oko gležnja, a odlična stvar za sve neumorne “hodače” jest antistres tabanica koja omogućuje dugotrajno nošenje bez osjećaja umora.

Potplat je nepropusnog, gumenog materijala kojim možete bezbrižno hodati po raznim terenima, počevši od jutarnje kave u gradu, do šetnje po omiljenog šetnici u prirodi.

Ono što nam se jako sviđa kod ovih čizmica, kontrastni je umetak u navy plavoj nijansi koja samo još više ističe nježnu boju timberlandica, a koje fenomenalno izgledaju u soft-sport izdanju uz traperice i oversized majicu.

Cijena je klasično viša i iznosi 1.100,00 kuna, a naručiti ih možete OVDJE.