FOTO by Amazon

Dom

Jednostavno i učinkovito kuhalo za jaja svaki doručak pretvara u gozbu

Krešimir Šustić 21. srpnja 2020.

Aparatu zbog kojeg nećemo morati prljati posuđe i koji nam omogućuje dulje spavanje kažemo DA!

Iskreno gledajući, malo tko od nas ujutro ima vremena za pripremu svečane gozbe kojom možemo podići raspoloženje našim ukućanima i omogućiti im da svoj dan počnu zdravom navikom.

Studije su pokazale da doručak može uravnotežiti razinu šećera u krvi, potaknuti metabolizam i poboljšati rad vašeg mozga, što nam je svima potrebno kako bi kroz dan normalno funkcionirali.

Jaja su namirnice bogate proteinima koje nam daju potrebnu energiju, stoga većina nas voli započeti svoj dan upravo s njima, neovisno radi li se o kajgani, tvrdo ili meko kuhanom načinu pripreme.

Kako se nakon što otvorimo oči ne bi mučili s loncima, zakuhavanjem vode i ostalim, web shop Amazon je na sniženje stavio proizvod zahvaljujući kojem ćemo moći malo dulje spavati, te s poluotvorenim očima napraviti savršen obrok.

Radi se o robotskom kuhalu Dash Deluxe koji u kratko vrijeme pripremi namirnicu baš onako kako volimo, bez prljanja dodatnih posuda, a uz sve to, njegov elegantan i trendi dizajn u različitim bojama donose veselje u kuhinjske prostorije.

Paket uključuje lončić za posuđe, zdjelu za omlet, ladicu za jaja, mjernu šalicu, knjigu recepata i pristup internet bazi podataka s recepatima zbog kojih ćete se osjećati kao Picasso u kuhinji.

Svoj primjerak ovog modernog robotskog kuhala možete nabaviti na LINKU po cijeni od samo $23.99.