FOTO by CCC

Moda

Jednostavne, a upečatljive! 10 CCC puderasto rozih torbica već od 69 kuna!

Viktoria Mikulić 15. srpnja 2021.

Idealne za mobitel, sunčane naočale i ulje za samotamnjenje...

Slažemo se da je ljeto rezervirano za jarke i efektne boje, no isto tako mislimo da bi svaka fashionistica uz sebe trebala imati barem nekoliko klasičnih odjevnih predmeta i modnih dodataka, koje će potom s lakoćom moći spojiti uz upečatljive nijanse.

Koliko puta smo se samo našli u situaciji da smo u žurbi i nedostaje nam onaj jedan komad koji će se baš poput komadića puzzle slagati uz kompletnu kombinaciju. Sada smo to i pronašli…

Ponuda CCC-a pršti svime što možete zamisliti. Gotovo da nema boje koja se nije pronašla među njihovim novitetima. Njihova obuća i torbe variraju od opuštenih jednostavnih modela do svečanih primjeraka za posebne prilike.

Za ljetne dane, mi smo se bacili u potragu za stylish torbicama i odabrali nježnu nijansu koju možete kombinirati uz štogod poželite. Riječ je o puderasto rozom tonu koji upotpunjuje 10 CCC torbica. One su nezaobilazan di svake garderobe, baš poput traperica, bijele košulje i male crne haljine.

Izdvojili smo modele srednje veličine koji vam neće predstavljati teret u vrućim ljetnim danima. Sigurni smo da ste za ljeto kupili barem jedan vibrantan outfit stoga će jedna od ovih ljepotica biti idealna nadopuna looku.

U nastavku donosimo galeriju s 10 ljetnih modela i njihovim cijenama:

Na LINKU možete pronaći ove, kao i mnoštvo drugih puderasto rozih modela.

.