FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Jednostavne, a primamljive! Tommy Hilfiger platnene tenisice u krem nijansi nosimo već ovih dana!

Antonija Andabak 27. ožujka 2021.

Umjesto snježno bijelih tenisica, biramo one u toplijoj, krem nijansi!

Bijele tenisice modni su imperativ već gotovo više od desetljeća pri čemu ne silaze s vrha najtraženije nijanse obuće u proljetno/ljetnoj sezoni. Dakako, spremni ste izdvojiti i veću svotu novca na izlet s vibrantnijim tonovima, uzorcima i dizajnom koji prati zadnji krik mode, no one minimalističkog stila ostaju vječne.

Jedan od brendova koji njeguju jednostavan dizajn tenisica, nesumnjivo je Tommy Hilfiger – jedan od najtraženijih brendova koji svoju popularnost može zahvaliti upravo bijelim tenisicama sa suptilno izraženim logom. S obzirom na to da se noviteti u kategoriji cipela baziraju na tenisicama spomenute klasične nijanse, naš je odabir pao na platnene tenisice u boji koja će unijeti topline u vaše proljetne kombinacije!

Tommy Hilfiger tenisice

Instagram vrvi odjevnim kombinacijama kojima, bez obzira na nježnost boje, dominiraju tenisice krem nijanse izrađene od platna kako bi naglasili dobrodošlicu sezoni toplijeg vremena i većoj slobodi modnog kombiniranja!

Platnene Tommy Hilfiger tenisice krase šire vezice te gotovo neprimjetan znak TH na peti tenisica, kao i izvezeno ime brenda u zlatnoj nijansi na jezičku što ide u prilog minimalističkom dizajnu. Ono što je interesantno jest ime boje koju su dizajneri dodijelili ovoj krem boji, a njen originalni naziv je White Dove čime naglašavaju posebnost ove nijanse.

Krem obuća nije rezervirana za ziheraške kombinacije kakve biste možda mogli zamisliti, već je itekako interesantna u paru s traper komadima, laganijim kombinezonima, palazzo hlačama kojima se veselimo i ove sezone te maxi haljinama s prorezom kako bi do izražaja došao odabir ovog zanimljivog para obuće.

Ovaj Tommy Hilfiger novitet možete checkirati OVDJE!