Moda

Jednostavna, a poželjna! Klasična elegancija u vidu H&M haljine u boji konjaka!

Viktoria Mikulić 31. kolovoza 2021.

Doslovno je možemo prebaciti preko sebe...

Ima tih odjevnih predmeta koji nas čine sretnima u svakom pogledu. Prvenstveno, cjenovno su prihvatljivi, možemo ih nositi za mnoštvo događanja, dolaze u bojama koje se s lakoćom mogu kombinirati uz sve ostalo, njihov kroj je profinjen, ali istodobno ležeran i opušten.

Ovakav opis mogli bismo dati novoj H&M heklanoj haljini u boji konjaka, koju vidimo na gradskom asfaltu u jesenskim mjesecima, uz visoke čizme, gležnjače, tenisice pa čak i oxford cipele. Uz nju će pristajati i modni dodaci poput bucket torbice, marame ili šešira u nekom od zemljanih tonova.

Ova haljina nam se toliko sviđa jer je doslovno možemo prebaciti preko sebe. Ne opterećuje nas, a pruža nam sofisticiran izgled. Ispod nje možemo odjenuti usku haljinu u istoj ili crnoj boji.

Iako dolazi s kratkim rukavima, možete je spojiti s dugom vestom, kožnom jaknom ili balonerom. Njezin duboki V izrez koji dodatno naglašava vrat tako da je uz pristiglu ljepoticu poželjno nositi i ogrlicu koja će se isticati.

Nakon ljetnih laganih i prozračnih materijala, vrijeme je za deblje, toplije tkanine koje ne samo da će nas ugrijati, već će na pružiti onaj cozy osjećaj čak i tijekom najtmurnijih dana.

Ova rupičasta haljina košta 49,99 €, a pronaći je možete putem njihove službene stranice.