FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Jednostavna, a posebna! Bijela Tommy Hilfiger torbica priziva proljeće

Krešimir Šustić 22. siječnja 2021.

Stavljamo je na wish listu kao ključni komad koji nam je podhitno potreban

Sunce koje se pojavljuje u zadnjih nekoliko dana, u nama budi osjećaj kao da nam se uskoro približava proljeće, što nas čini izuzetno uzbuđenima i sretnima.

Znamo da će dolaskom nove sezone omiljene trgovine izložiti novitete koji će nam najaviti proljeće i samim time obogatiti naše ormare trendi stvarčicama.

Neki su već krenuli lagano s pripremom i na web shopove izložili par sitnica koje nam ukazuju na to što će biti rado viđeno na gradskim ulicama.

Jedan od takvih je i američki brend Tommy Hilfiger, koji nam je svima dobro poznat po izrazito kvalitetnim komadima iz svijeta odjeće, obuće i modnih dodataka.

U moru zanimljivih predmeta, za oko nam je zapela jedna na prvi pogled jednostavno torbica, no toliko posebna da je istog trena stavljamo na wish listu.

Dolazi u klasičnoj bijeloj boji camera dizajna s remenom, koji nam omogućuje da je sa stilom prebacimo preko ramena ili nosimo u ruci.

Zahvaljujući svojoj eleganciji i sofisticiranošću, s lakoćom je možemo kombinirati u casual izdanjima, kao i u poslovnim i onim malo svečanijim lookovima uz haljine.

Ako ste jedva čekali nove modne dodatke koji će pristajati uz baš sve, nabavite ovaj primjerak klikom na LINK ili odlaskom u najbližu poslovnicu.