FOTO by Zara

Moda

Jednostavna, a efektna! Zarina Mickey Mouse haljina pravi je street style ulov!

Antonija Andabak 08. ožujka 2021.

Bijela haljinica s Mickey printom brzo je postala prava modna senzacija!

Bili fan haljina ili ne, ne možete poreći činjenicu da je ponuda proljetnih haljina u izlozima high street i high end brendova i više nego primamljiva!

Bacaju nas u iskušenje koliko ćemo duboko posegnuti u džep no jedno znamo, nova Zarina Mickey Mouse haljinom, neće vas baciti u bankrot, dapače – za i više no prihvatljiv novčani iznos, dobit ćete zanimljiv modni komad kojeg možete kombinirati na “mali milijun” načina!

Mala bijela haljinica s printom Mickey Mousea u kontrastnoj crnoj boji, na prvi je pogled riječ o jednostavnoj haljinici, no ona je sve samo ne jednostavna i dosadna i to upravo zbog lakoće prilagođavanja različitim stilovima odijevanja, od cozy i šminkerskog do urbanog, alternativnog looka kombiniran s visokim martama i kožnom jaknom robusnijeg kroja.

Izrađena od udobnog pamuka, postat će jedan od omiljenijih vam odjevnih komada za kojim ćete posegnuti s ciljem postizanja zaigranog, opuštenog looka kojeg možete upgradeati različitim detaljima i accessoriese-om.

Print Mickey Mouse-a s prednje strane haljine doprinosi cijelom dojmu zaigranosti s obzirom na to da znamo kako manija omiljenog Disney lika traje i dalje te ne možemo zamisliti što bi ga skinulo s trona najpopularnijeg uzorka.

Ako želite suptilno uroniti u Mickey svijet, ova je haljinica savršen trenutak za to.

Za 179,90 kuna može se pridružiti modnom kolektivu vašeg ormara, no imajte na umu da je trenutno možete potražiti u Zara trgovinama s obzirom na to da ćete morati pričekati još koji dan za omogućenu online kupovinu.