FOTO by Instagram @kobe_yn

Zabava

Jednogodišnji kuhar Kobe najnovija je internetska kulinarska zvijezda

Krešimir Šustić 22. svibnja 2020.

Ljubav prema kuhanju i hrani prepoznaje se od malih nogu!

Društvene mreže su čuda modernog doba, a iako ih neki smatraju najvećim glupostima, mi smo totalno opsjednuti pretraživanjem zanimljivosti i otkrivanjem raznih internetskih senzacija koje nas nasmijavaju i stvaraju osjećaj topline u našim srcima.

Jednogodišnji ljubitelj hrane i kulinarska zvijezda, poznat kao Kuhar Kobe, brzo je postao vrlo popularna ličnost na društvenim medijima zahvaljujući svojim praktičnim videozapisima o kuhanju.

Preslatki kuhar koji uživa igrati se hranom, priprema od klasične udobne hrane, poput makarona i sira i pizze, do složenijih jela, uključujući janjeće kotlete i zdjelice s Tajlandskom govedinom i bosiljkom.

Uz malu pomoć roditelja, u posljednjih nekoliko mjeseci brzo je sakupio milijun pratitelja na Instagramu, a to je uistinu veliki broj, s obzirom na to da se neki svjetski masterchefovi čiji restorani imaju Michelinove zvjezdice ne mogu pohvaliti s tolikom zavidnom brojkom.

Majka Ashley izjavila je kako je kuhanje samo jedna od mnogih praktičnih stvari koje njezin sin radi kod kuće, ali da je to nešto što ga najviše interesira i privlači mu pažnju.

Maleno čudo uživa u pripremi novih recepata koje predlažu njegovi pratitelji, poput turskog jela zvanog menemen, spravljenog od jaja, rajčice, zelene paprike i začina, tako da mu svjetske slastice nisu nepoznanica.

Roditelji vole provoditi kvalitetno vrijeme sa svojim sinom, a nisu mogli ni zamisliti da će se sve to pretvoriti u nešto što nadahnjuje svijet.

Sada znamo koja nam je iduća destinacija za kušati svjetski poznata jela napravljena s ljubavlju!