FOTO by Mango

Moda

Jedne nam nisu dosta – Mango izbacio novi model sandala s perjem

Daria Lovrić 29. travnja 2022.

Pametni ljudi kažu da ono što "valja" ne treba mijenjati, a mi smo se još jednom u to uvjerili. Nakon što su nas prve oduševile, stigle i druge...

Onaj tko iole prati modne trendove, upoznat je s informacijom da je zelena boja jedna od najpopularnijih boja ove sezone. Simbolizira mir, obnovu i nadu, a prema stručnom mišljenju psihologa zelena boja označava harmoniju i ravnotežu.

Nama možda najvažnija informacija je da ova atraktivna boja privlači poglede i podiže svaku kombinaciju. S druge strane, perje je već neko vrijeme apsolutni must have dodatak svim modnim komadima. Posebno je obilježilo 20-te godine prošlog stoljeća, a i dan danas unosi dozu glamura u svaki outfit.

Iako je ponekad teško spojiti dva aktualna trenda u jedan komad, Mango je to još jednom odradio vrhunski. Nakon prvih upečatljivih zelenih sandala, predstavio nam je još jedne s malim promjenama.

Mango sandale za lude i nezaboravne noćne provode

Ovog puta, radi se o kožnim sandalama ili bolje rečeno natikačama u nježno zelenoj boji. Ove statement natikače za razliku od prošlih, imaju nižu petu od 6 centimetara i možete ih nositi i u dnevnim kombinacijama.

Efektne zelene natikače odlično će pasati uz slip haljine svih boja, ali i uz traperice, topove i košulje u ležernijoj varijanti. Kako god ih odlučili iskombinirati, neće proći nezamijećeno.

Trenutno ih možete ih nabaviti isključivo online, a za njih ćete morati izdvojiti 599,90 kuna.