FOTO by Desigual

Moda

Jedna veselija od druge! Desigual torbice poput slikarskog platna!

Viktoria Mikulić 01. lipnja 2022.

Najosebujnije kreacije uvijek dolaze s prepoznatljivim potpisom…

Ima tih nekih modnih kuća zbog kojih se isplati štedjeti mjesecima, ne bismo li na kraju kupili ono što priželjkujemo.

Iako prednost uvijek dajemo high street brendovima koji lansiraju pristupačne kolekcije prema najnovijim trendovima, nekoliko svjetskih modnih imena nikako ne možemo zaobići. Tommy Hilfiger, Timberland, Ted Baker i naravno Desigual kultni su brendovi kojima malo tko može odoljeti.

I dok su prva tri više klasična elegancija, Desigual je sasvim nešto drugo. Ova robna marka sinonim je za otkačene odjevne komade i modne dodatke. Ništa što lansiraju ne bismo mogli nazvati običnim ili jednostavnim jer je riječ o komadima koji su toliko eye-catching da ne mogu proći nezamijećeno.

U potrazi za razigranom ljetnom torbom, izdvojili smo 15 modela koji će nas svojim dizajnom uveseljavati na svakom koraku. Cvjetni print je prisutan na većini modela, a tu su i još neki drugi detalji koji prizivaju ljetne dane i godišnji odmor, poput preslatkih školjkica.

Bez obzira nosite li ove torbe u grad, na piće, večeru ili čak na plažu, bit će najljepši modni dodatak. Predlažemo da ih spojite s nekom ležernom i opuštenom odjećom, kao i slamnatim šeširom i sunčanim naočalama.

U nastavku doznajte njihove cijene:

Sve modele možete pronaći na LINKU!