Poznati

Jedna riječ – šteta! Albina ostala bez finala na Eurosongu!

Antonija Andabak 19. svibnja 2021.

"Ljudi, mi smo bili brutalni", izjavila je pjevačica nakon nastupa!

Pjesma “Tick-Tock” koju je sinoć u Rotterdamu izvela naša predstavnica Albina Grčić, nije prošla u finale Eurosonga! Teška nevjerica zavladala je nakon što su voditelji Chantal Janzen i Jan Smit pročitali Ukrajinu kao posljednju zemlju koja će u subotu nastupati u finalu najpoznatijeg festivala zabavne glazbe.

Mlada pjevačica sjajno se pripremila za nastup, uvježbavala koreografiju sa svojim plesnim timom te obratila pozornost na detalje koji će činiti razliku na nastupu. Tako je skinula poznate ekstenzije za koje je izjavila da su teške dvije kile, te šarmantnim pletenicama uklonila kosu s lica kako bi mimika i emocije došle do izražaja dok pjeva.

Albina je svih ovih dana u Rotterdamu Hrvatsku predstavila na visokom nivou, čak je dobila nadimak “miss simpatičnosti” zbog vedrog stava, zvrckaste pojave i predivnog osmijeha.

Albinin nastup na probama na YouTube-u pogledan je više tisuća puta uz mnogobrojne komentare podrške ne samo iz regije već iz cijelog svijeta tvrdeći kako pjesma “Tick-Tock” ima ono što Eurosong treba: catchy ritam i predivnu izvođačicu.

Na polufinalnoj večeri gledatelji izgleda to nisu prepoznali već su prednost dali nekim zemljama koje nisu ni blizu dobro kotirale kao pjesma naše predstavnice.

Albina je na scenu izašla pod rednim brojem deset, pjesmu je otpjevala bez greške uz zahtjevniju koreografiju nego na Dori, a prve reakcije gledatelja bile su veoma pozitivne.

Nakon ispadanja, mnogi komentari odražavali su veliko razočarenje pa se tako više puta moglo pročitati: “Sramota!”, “Ne pratim više Eurosong“, “Prevarili su nas“, “Kakav cirkus!” i slično.

Albina je nakon Eurosonga izjavila da nisu razočarani jer u zadnjih nekoliko godina nisu imali bolji nastup te dodala da su bili, kako kaže: “brutalni!”. Pozvala je sve da ih prate i dalje te da budu ponosni na njih!