FOTO by Borovo

Moda

Jedine navijačke natikače koje trebamo za EURO 2024.

Viktoria Mikulić 12. lipnja 2024.

U najtraženijem uzorku ovog ljeta...

Ušli smo u tjedan početka Europskog nogometnog prvenstva i malo je reći da željno iščekujemo subotu i utakmicu sa Španjolskom koja će se održati u Berlinu. Bez obzira jeste li zagriženi fan nogometa ili gledate samo bitne utakmice, veliki i mali, žene i muškarci, svi će u jedan glas bodriti naše reprezentativce.

Pred nama je sunčan vikend idealan za okupljanje s prijateljima, roštiljanje i navijanje, a ako još niste pripremili sve rekvizite, dopustite da vam predstavimo jedan kojem nećete moći odoljeti.

Sigurni smo da ste već ulaštili omiljeni dres, pripremili hlačice ili suknju u istom tonu, osigurali zastavice i ostale navijačke stvarčice, no uvjereni smo i da vam nešto nedostaje. Kako bi vaš outfit bio potpun, pronašli smo i natikače s najdražim crveno-bijelim kockicama.

Borovo nas je osvojilo ponudom natikača koje su must-have za EURO 2024., a njihova cijena iznosi 24,95 EUR. Riječ je o dobro poznatom Boroleta modelu izrađenom od prave gume. Ako je i vas zahvatila navijačka groznica, uz ove natikače pobjeda će biti još slađa.

Bez obzira gledali prvu tekmu u gradu, na moru, kod kuće ili u gostima, ove natikače nezaobilazan su dio navijačkog outfita, a dolaze u veličinama 35-43.

Ako su i vas jednako osvojile ove ljupke natikače u crveno-bijelom ruhu, naručiti ih možete na LINKU!