FOTO by reseller-db.com

Moda

Jedine Air Jordanice koje trebamo ovog ljeta dolaze u Aqua nijansi!

Viktoria Mikulić 30. lipnja 2023.

Mi smo očarani!

Još se prošle godine pričalo o Air Jordan 1 Mid modelu tenisica jarko plave boje koji će u 2023. biti jedan od favorita među stylish obućom, a sada je isti dostupan za kupnju.

Iako Air Jordan 1 Mid nije nimalo blizu popularnosti svoje visoke inačice, silueta i dalje pokreće ponudu Nikea unaprijed. Koliko god voljeli visoke Air Jordanice, ova srednja verzija idealna je za ljetne dane ukoliko se ne želite odreći tenisica ni tijekom najviših temperatura. One dolaze u božanstvenom aqua i bijelom tonu, te kultnim znakom u nijansi breskve.

Iako su Nike tenisice nekoć predstavljale isključivo sportsku obuću koja se nosila uz trenirke i eventualno uz traperice, danas ih u još većoj mjeri možemo vidjeti uz stylish i svečanije primjerke poput haljina, suknji, bluzica i slično.

Ovaj model naš je favorit za ljetne dane ako svom outfitu poželite dodati finalan touch. Kako bi ove ljupke tenisice u potpunosti došle do izražaja, nosite ih uz jednostavne bež ili bijele modne kombinacije. Za sve koji pak žele biti u centru pažnje na svakom koraku, ove tenisice plave boje koje podsjećaju na Jadransko more nosite uz žute ili ružičaste odjevne komade.

Svi koji ih žele već za nekoliko dana vidjeti na svojim nogama, pronaći ih možete putem web trgovine reseller-db.com po cijeni od 170,00€!