Jean D’Arcel – francuski brend ekskluzivnih kozmetičkih proizvoda!

Viktoria Mikulić 07. lipnja 2017.

Riječ je o posebnom doživljaju za sva osjetila i prevladavajućem osjećaju ljepote

Jean Darcel – Ekskluzivna kozmetika Jean d`Arcel na tržištu je prisutna skoro šezdesetak godina. Ovaj inovativan koncept njege lica i tijela predstavljen je još 1960. u Parizu, a netom nakon toga postaje nezaobilazan brend u kozmetičkoj industriji diljem svijeta. Danas je luksuzan brend Jean d`Arcel prisutan u čak 40 zemalja, među kojima je i Hrvatska, čiji je ekskluzivni distributer tvrtka Arta Estetic.

Osim što su jedni od najboljih kozmetičkih proizvoda današnjice, prvenstveno zbog pouzdanih partnera, certificiranih sirovina, razgradive ambalaže te kvalitetnih i inovativnih supstanci, koncept poslovanja brenda Jean d`Arcel temelji se na vrednovanju svakog dana i svakog trenutka u životu. Cilj je da se svaka osoba prilikom korištenja određene linije proizvoda ovog poznatog brenda, osjeća lijepo kako izvana, tako i iznutra. Jean Darcel.

Predstavljamo vam 5 ekskluzivnih linija brenda Jean d`Arcel, u kojima će svatko zasigurno pronaći nešto za svoj tip kože.

1. ROSE SUBLIME

Ambicija ružinog uzvišenog razvoja identificira se s filozofijom tvrtke JEAN D’ARCEL Cosmétique koja glasi: ‘Strast očuvanja ljepote i usavršavanje pravilnom njegom kože’ , što kulminira razvojem DamasCell’Luxe sustava kao aktivnog sastojka. Sve je zapravo počelo s idejom usmjerenom na glavni cilj, kao što je brzo poboljšanje tena. Učinkovitost je zbroj mnogih pojedinačnih koraka. Jean Darcel.

Sustav DamasCell’Luxe kombinira znanstveno istraživanje stanica s desetljećima stručnosti u njezi kože i stoga može ciljati i suzbiti uzroke starenja kože. Rezultat je čisti luksuz za lijepu kožu danas i u budućnosti. Prekrasne teksture vas miluju poput druge kože, što vam svakodnevno pruža osjećajnu njegu. Sretna dobitnica kreme godine elegancija Vitale (1) je Melita Matković, a dobitnica limitirane kolekcije (2) koja sadrži dnevnu kremu protiv bora i serum protiv bora oko očiju je Sandra Kovač. Čestitamo i molimo da nam se jave na viktoria@elegant.hr oko preuzimanja nagrade.

Revolucionarna tehnologija s vrlo učinkovitim sredstvima protiv starenja brzo daje vašoj koži elastičnost, čini je čvršćom, vidljivo glatkom i daje joj blistav ten. Ova linija u potpunosti stvara savršen sklad i suosjećanje kože i mirisa. Miris je dizajniran s izuzetno osjetljivim i vrlo suptilnim cvjetnim karakterom.
JEAN D’ARCEL se oslanja na globalnu energiju kože kako bi postigao savršenu njegu kože. Jean Darcel.

2. PRESTIGE

Idealna skrb protiv preranog starenja kože, čiji je rezultat baršunasto meka nježnost za sjajnu pojavu.

Novi proizvodi prestižnih, izuzetno učinkovitih tekstura i prekrasnih dosljednosti pružaju stvaran, djelotvoran napredak u svijetu održivog razvoja kozmetike.
Prestiž označava visoku kvalitetu i savršenstvo sve do najsitnijih detalja uz izuzetnu praktičnost korištenja. Koža dobiva sve što je potrebno kako bi se spriječilo prerano starenje, a posebice zaštitu od štetnih vanjskih utjecaja.

3. CAVIAR

Ekskluzivna njega kože. Savršen sjaj.

Ovaj ekskluzivni raspon s ekstraktom luksuznog aktivnog sastojka kavijara ima primarni cilj intenzivnog opskrbljivanja kože proteinima, mineralima, elementima u tragovima i vlazi. U suvremenoj formulaciji s čistom izvornom vodom proizvodi postaju stvarna opskrbna jedinica esencijalnih tvari koje koža treba oblikovati i održavati stabilnost vezivnog tkiva.

Kao savršena otpornost, intaktni metabolizam stanica i pažljivo koordinirana ravnoteža vlage kao zaštitna čahura koja oblaže kožu dajući mu čvrstoću i vitalnost.

4. EXPERTE BEAUTE

Serumi koji dolaze pod kožu.

Tri svilenkasta meka seruma vrlo učinkovito njeguju kožu s aktivnim sastojcima. Mogu se lako dozirati i brzo primijeniti zahvaljujući praktičnoj posudi pipete. Njegova lagana konzistencija i izvanredno intenzivna kompozicija poboljšavaju učinak dnevnih i noćnih krema. Svaki sorbet je stručnjak protiv starenja, na vrhu postoje dodatne prednosti koje se kombiniraju s efektom protiv bora.

Aktivni sastojci zasnovani na ekstraktima biljaka uključuju ekstremno učinkovite linije punila ili sjajne komplekse. Oni stimuliraju aktivnost stanica i sintezu vlakana kolagena i elastina, neutraliziraju stres kože, ojačavaju kožu i prenose te učinke u kožu.

5. VEGETALIE

Dopustite da vas dotakne veganski, prirodni kozmetički stil života i kozmetički koncept razvijen u JEAN D’ARCEL Cosmétique laboratoriju.
Ono što je posebno od završetka jest kombinacija certificirane prirodne kozmetike s veganskom formulom registriranom u Veganskom društvu. Svim proizvodima se stoga dodjeljuje NATRUE pečat za čistu prirodnu kozmetiku i registrirani su uz zaštitni znak Vegan Society za formulacije bez sastojaka životinja.

Végétalie se ne sastoji samo od veganskih tvari i aktivnih sastojaka, već isključivo od biljnih aktivnih sastojaka i tvari. Visokokvalitetne, prirodne formulacije su poput botaničkog izleta u čistu netaknutu prirodu. Zapravo, izvorna veganska prirodna kozmetika.

U DaySpa salonu MEXICO SUN možete isprobati različite vrste tretmana s ovom vrhunskom kozmetikom, a putem njihove WEB STRANICE možete i kupiti Jean d`Arcel proizvode za kućnu upotrebu.

Jean d`Arcel kozmetika – vaša ljepota njihova je profesionalnost!

 

#ekskluzivna IGRA DARIVANJA

U suradnji s Jean D’ Arcel Croatia darujemo dvije sretne čitateljice, od kojih će jedna osvojiti luksuznu kremu godine elegancija Vitale, a druga limitiranu kolekciju koja sadrži dnevnu kremu protiv bora i serum protiv bora oko očiju. Vi birate. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.