FOTO by IMDb

Film

Je li 4. sezona serije Stranger Things ujedno i najbolja?

admin 31. svibnja 2022.

Pogledali smo i kažemo - DA!

Maleni grad Hawkins u Indiani po četvrti put postaje žarište demona i nadnaravnog i kao što se i najavljivalo 4. sezona serije Stranger Things opravdala je sva očekivanja.

Prije no što je 4. sezona doživjela premijeru braća Duffer rekli su da je 3 godine velik razmak između sezona, ali da će se čekanje isplatiti.

Foto: IMDb

Moramo priznati da smo se, čekajući, malo ohladili od serije i zaboravili sve detalje s kraja prethodne sezone, ali vjerovali smo tvorcima serije na riječ i kišni vikend iskoristili za gledanje prvih sedam epizoda.

Foto: IMDb

Tvorci serije iz nekog su razloga odlučili seriju prelomiti na dva dijela tako da ćemo posljednje dvije i veliko finale gledati tek početkom srpnja. Ono što je donio kraj sedme epizode, ali i cjelokupna sezona bilo je dovoljno da se u nama ponovno zapali “Strangerthingsmanija” i da s nestrpljenjem čekamo kraj.

Stranger Things
Foto: IMDb

Subjektivno gledajući četvrta sezona je najbolja do sada, ali i objektivno ocjene na raznim izvorima govore nama u prilog. Na primjer, na IMDb kroz tri sezone serija je dobila najviše 9.3, dok je četvrta sezona dosegla impresivnih 9.7.

Foto: IMDb

Ako još niste toplo preporučujemo da se prisjetite prošlih epizoda i uronite u četvrtu sezonu jedne od najpopularnijih Netflix serija ikada.

Veseli nas činjenica da će svjetlo dana ugledati i peta sezona, ali ne veseli nas iskustvo dugog čekanja pa se nadamo da ćemo ju dočekati što prije.