FOTO by etsy.com

Dekor

Jastuk u obliku mašne predstavlja najromantičniji home dekor

Una Lora Banjac 29. svibnja 2024.

Mašna je oduvijek bila znak ženstvenosti, emancipacije i moći

Popularno zvana “pussy bow”mašna je oduvijek bila znak ženstvenosti, emancipacije i moći. Iako ju je u modernim vremenima popularizirala Coco Chanel, njezina povijest seže još u 18. stoljeće kada su je nosili i muškarci i žene, a kravata i leptir mašna samo su neke od njezinih brojnih verzija.

etsy.com

Smatra se da je svoj naziv dobila u ranim godinama 20. stoljeća zbog sličnosti s mašnama koje su se vezale mačkama oko vrata kako bi ih se uredilo za kućne zabave i druženja.

Danas su mašne ultimativni dio naših života, stavljamo ih na kosu, vežemo u struku, nosimo ih na suknjama, majicama i hlačama…

etsy.com
etsy.com

No, što kada vam kažemo da prekrasnu mašnu možete imati u svom domu u obliku najmekanijeg dekorativnog jastuka za odmaranje?

Na internetskoj stranici etsy pronašli smo neodoljiv handmade jastuk širine 43 cm koji možete naručiti u čak 46 različitih nijansi – od ružičaste i ljubičaste preko krem tonova pa sve do nijansa plave i zelenkaste!

etsy.com
etsy.com

Ovaj je neodoljivi jastuk napravljen od mješavine pamuka i velura, a predstavlja neodoljivo ženstven home dekor koji u nama budi Disney bajkovite i romantične osjećaje.

Ako su i vama ovakvi jastučići zapeli za oko, svakako ih naručite preko etsy.com službene stranice po cijeni od 44,50 $.