Jastuk protiv hrkanja kao rješenje za tihu i mirnu noć!

Tina Turuk 10. siječnja 2019.

Britanska trgovina ASDA donosi rješenje za sve one koji ne mogu spavati od nečijeg hrkanja!

U njihovoj bogatoj ponudi se može pronaći jastuk protiv hrkanja koji je izazvao pravo oduševljenje od strane kupaca, a prodaje se po nevjerojatnoj cijeni od 12.50 funti (nešto malo više od sto kuna)!

Sudeći prema povratnim informacijama od strane kupaca koji su kupili jastuk za svoje partnere u pokušaju da se dobro naspavaju, izgleda kako se kupnja zaista isplati.

Jastuk je dizajniran tako da minimizira hrkanje stavljanjem glave u pravilan položaj i zahvaljujući jezgri od pjene, a ako smatrate da mirna noć nema cijenu, onda je ovo kao stvoreno za vas.

Kupci koji su uložili u jastuk se osjećaju preporođeno, a neki se čak vraćaju u supermarket kako bi kupili još jedan.

Jedan zadovoljan kupac ocijenio je proizvod s pet zvjezdica, dodajući: “Mužić je prestao hrkati tako da od mene dobivate 5 zvjezdica.

Još jedna osoba koja je dala pet zvjezdica komentirala je: “Tako dobro da se vraćam po drugi.”

Bio sam skeptičan, ali i očajan kad sam naručio ovaj jastuk.”, napisao je jedan zadovoljan partner, a njegova žena je nadodala: “Imala sam ga tek tjedan dana, ali već je išao sa mnom na odmor s obzirom na to da moj muž kaže da zaista funkcionira. Sretni dani!”

Drugi je pak rekao: “Ovaj jastuk je vrlo dobar za mene. Mekan na dodir i vrlo udoban. Preporučio bih ljudima da ga kupe jer cijena opravdava kvalitetu.“

“Bio sam vrlo skeptičan prilikom kupnje ovog jastuka, ali čini se kako stvari zasad funkcioniraju. To nije 100%, ali postoji primjetna razlika u mom spavanju i dobivam manje pritužaba od žene”, napisao je recenzent s četiri zvjezdice.

Nažalost, nemaju svi dobra iskustva.

Kupac koji je jastuk ocijenio najmanjim brojem zvjezdica je napisao: “Kupio sam ovo za svog partnera i sve svoje nade sam položio u mirno spavanje noću, ali nakon 2 noći korištenja jastuka nije bilo apsolutno nikakvih promjena u buci koja je dolazila od njega! Razočaravajuće, to uopće nije pomoglo.“

Nažalost, jastuka trenutno nema na zalihi, ali mi ćemo držati oči otvorenima i čekati povratak u online trgovinu.

Što vi mislite – da li je ovaj nagli “prestanak hrkanja” efekt na psihološkoj bazi ili jastuk zaista djeluje?

 

Podijeli članak