Njega kože

Jasmine Sanders zasjala u novoj modnoj kampanji Reeboka i Lady Foot Lockera!

Viktoria Šafranić 30. svibnja 2017.

Gigi Hadid, Teyana Taylor i Future samo su neka od poznatih svjetskih imena koja surađuju s Reebokom

Nedavno se globalnom fitnes brendu pridružila i atraktivna američka glumica, super model Jasmine Sanders, promovirajući novu Classic kolekciju LADY FOOT LOCKER.

Zaljubljenica u vježbanje i fitnes blogerica, s kojom na društvenim mrežama svakodnevno vježba preko 2,4 milijuna sljedbenika diljem svijeta, proglašena je za jedan od top 5 „social media modela“, upravo zbog svog besprijekornog umijeća spajanja mode i fitnesa.

Naporni rad, kako u profesionalnom životu, tako i za vrijeme treninga, omogućio je ovoj fitnes majstorici da nosi revije renomiranih modnih kuća te pozira pred objektivima legendarnih modnih fotografa.

Fotografije za novu Lady Foot Locker kampanju snimljene su u toplom i osunčanom Los Angelesu, u Memorial Coliseumu koji je poslužio kao savršena kulisa za modernu fitnes priču.

Hit komad nove kolekcije je bijela suknja koja na zanimljiv način kombinira plave i crvene linije, a uz Aztec Garment ili Gum tenisice iz Reebok Classic kolekcije, predstavlja nezaobilazan street style outfit. Kolekcija se sastoji od 26 artikala, s naglaskom na tajice, majice s upečatljivim print logotipom te kožne tenisice u bijeloj i crnoj boji.

„Zbog svog jedinstvenog stila, oduvijek sam voljela Reebok. Kada su me kontaktirali i zamolili da budem dio ove priče, bez oklijevanja sam prihvatila poziv.
Volim svestranost Reebok kolekcija, jer se jednostavno prilagođavaju svakom stylingu, što u potpunosti odgovara mom prenatrpanom svakodnevnom rasporedu i obvezama. Ova kolekcija ima za cilj predstaviti ženama, ali i svim mladim djevojkama, lakoću transformacije – kako istodobno biti stylish i fit“ – izjavila je Sanders.

Kolekcija Lady Foot Locker dostupna je na www.reebok.com i u ključnim Lady Foot Locker trgovinama.