Janko Popović Volarić ovog puta u ulozi sofisticiranog muškarca!

Viktoria Šafranić 15. svibnja 2017.

Janko Popović Volarić postao je zaštitno lice muškog modnog branda Galileo

U novoj kampanji utjelovljuje samopouzdanog, uspješnog Galileo muškarca. Tako je Janko postao dosljedan nasljednik brazilskog supermodela Pedra Soltza, hrvatskog nogometnog reprezentativca Vedrana Ćorluke, stand-up komičara Ivana Šarića i Manuela Štrleka, hrvatskog rukometnog reprezentativca.

Uz Janka Popovića Volarića Galileo je ovih dana predstavio i brend ambasadora za slovensko tržište, bivšeg alpskog skijaša Juru Košira. Janko je time pokazao da odijela odlično stoje i na glumcima, a ne samo na sportašima i modelima savršeno oblikovanih tijela. Kvaliteta samog modnog branda očituje se i u izboru ambasadora i nositelja kampanje – uvijek težimo najboljem. A to najbolje pružamo i svojim kupcima visoko kvalitetnom odjećom koja prati svjetske modne trendove. Janko je definitivno pokazao da je odličan model i pravi izbor za naš brend.

Galileo je brend koji karakteriziraju visoko estetizirana odijela, odijela koja dodatno naglašavaju muževnost. Janko Popović Volarić model je za kampanju proljeće/ljeto 2017. koji se nametnuo kao logičan izbor, jer slovi kao osoba s velikim smislom za modu i estetiku, važno mu je izgledati jednostavno, urbano ali i elegantno, a upravo to je pronašao u novoj kolekciji modnog branda Galileo. Muževni glumac tako je utjelovio muškarca za 21. stoljeće, poslovnog ali s dozom urbanosti i naglašene elegancije. Upravo onakvog kakvog modni brand Galileo predstavlja.

Iako se Galileo može okarakterizirati kao brend za mušku poslovnu modu, on u svom modnom portfelju nudi mušku modu za svaku prigodu; odjeću, obuću i modne dodatke za ležernije, sportske varijante. Imati dobro muško odijelo glavni je prioritet svakog muškarca. Kako se današnji muškarci koji žive sve ubrzanijim načinom života sve više trude pronaći odjeću koja ide u korak sa svjetskim trendovima, Galileo im tu nudi uslugu i sve što traže mogu naći na jednom mjestu. Upravo u modnom brandu Galileo mogu za sebe pronaći najbolje i najkvalitetnije komade.

– Moram priznati da se nisam često nalazio u ulozi modela, no bilo je ugodno i zabavno snimanje, ipak sam ja muškarac sa stilom, pokreće me samopouzdanje i ambicija. To sam ja. Galileo muškarac. – kaže Janko o snimljenoj kampanji. Nije imao tremu, ali bilo mu je izuzetno ugodno i opušteno stati ispred objektiva iznimno poznatog fotografa Gorana Čižmešije.