FOTO by IMDb

Film

Jamie Lee Curtis predložila ideju o filmu “Šašavi petak 2”

admin 14. studenoga 2022.

I Lindsay Lohan se oduševila prijedlogom

Prije gotovo dvadeset godina uživali smo u komediji u kojoj su se Lindsay Lohan i Jamie Lee Curtis probudile te otkrile da su zamijenile tijela.

U filmu njih dvije glumile su majku i kćer, a jednog dana Lindsay se probudila u tijelu svoje majke, dok se Jamie Lee Curtis probudila u tijelu svoje kćeri.

Nastavak filma sasavi petak
Foto: IMDb

Film iz 2003. godine bio je klasik za mlade koji su obožavali gledati kako je to kad roditelj postane dijete i obratno. Od toga kako mama izlazi sa zločestim dečkom iz kćerinog razreda do situacije u kojoj kćer transformira mamu u zvijezdu koju svi obožavaju.

Foto: IMDb

Gotovo dva desetljeća kasnije Lindsay Lohan promovira svoj najnoviji blagdanski film “Falling For Christmas“, no fokus gostovanja u emisiji “The Tonight Show” bio je skrenut na jedan drugi film.

Foto: IMDb

Naime, prošlog petka Jamie Lee Curtis predložila je svoj scenarij za drugi nastavak filma “Šašavi petak” uz izjavu: “Dopustite mi da budem baka, neka budem stara baka koja opet mijenja mjesto, tako da Lindsay postane seksi baka. Voljela bih vidjeti situaciju u kojoj je Lindsay zgodna baka i način na koji bih se ja nosila s njenim godinama”.

Na pitanje o mogućnosti nastavka, Lindsay Lohan je potvrdila da su i ona i Jamie Lee Curtis zainteresirane za to. Također je otkrila da su njih dvije već razgovarale o realizaciji nastavka i da se nadaju da će se nešto dogoditi po pitanju toga.

Nastavak filma sasavi petak
Foto: IMDb

Tko zna, nakon što se Lindsay nakon nekoliko godina vratila na male ekrane, možda ipak i dobijemo nastavak omiljene komedije.