Iće & piće

Jagoda, malina i bijela čokolada – proslavite ljubav uz novu Toblerone čokoladicu!

Viktoria Mikulić 02. veljače 2023.

Proslavite i vi mjesec zaljubljenih uz najljepšu boju koju je Toblerone ikada imao!

Toblerone nam donosi najslađe vijesti u mjesecu zaljubljenih. Na njihovoj web stranici upravo se pojavilo novo limitirano izdanje mnogima omiljene čokoladice.

toblerone pink čokolada

Nova, na prvi pogled veoma sočna čokoladica dolazi u ružičastoj boji, a rezervirana je za sve posebne osobe u vašim životima. Ususret Valentinovu, Toblerone je pripremio prekrasan poklon znajući da ljubav ide kroz želudac, kojem mi zaista ne možemo odoljeti.

Novi Toblerone trokutići dolaze s okusom jagode, maline i bijele čokolade, može li kombinacija biti sočnija od spomenute? Uz novu boju ambalaže i fantastičan okus, sada možete darovati potpuno originalan poklon. Drugim riječima, pakiranje se može personalizirati pa ako imate na umu nekoga do koga vam je stalo ili mu samo želite zahvaliti za sve što čini za vas, ne tražite dalje…

Ako za vas ljubav nema cijenu, onda ćete za jedan paketić morati izdvojiti 17 £ s personalizacijom +1,99 £.

Ljubav možete pokazati na razne načine, no čokolada je jedan od oblika s kojim ne možete pogriješiti, stoga prestanite tražiti jedinstveni dar za Valentinovo i nabavite ovu personaliziranu, slatku, ružičastu pločicu od 360 g. Više detalja saznajte putem njihove web trgovine toblerone.co.uk!