FOTO by Primark

Dekor

Jagoda, lubenica, ananas – Primark donosi najvibrantniji home dekor!

Viktoria Mikulić 07. lipnja 2024.

Za sve kojima ljeto nije ljeto bez ovog sočnog voća...

Ponekad je dovoljno samo nekoliko sitnica da u svoj životni prostor unesemo živahnu notu. Ljeto je rezervirano za vesele boje i detalje koji će nam uvijek mamiti osmijeh na lice.

Ako vas do godišnjeg odmora dijeli više od mjesec dana, tropski užitak možete postići i u vlastita četiri zida uvrštavanjem sitnica koje čine razliku. Neovisno o tome kakav stil uređenja imate, home dekor s potpisom Primarka uklopit će se uz svaki namještaj.

Na njihovoj web stranici pronašli smo stvarčice u obliku najdražeg ljetnog voća kao što su lubenice, jagode i ananas.

Bez obzira jeste li u potrazi za novom vazom, svoj dnevni boravak želite upotpuniti novim mirisnim štapićima ili su vam ljetne večeri nezamislive bez romantičnih svijeća, Primark ima sve što vam je potrebno.

Uz ove dekoracije, ne samo da ćete približiti odlazak na godišnji odmor, nego će vam dom uistinu odisati jednom veselom vibrom uz koju ćete lakše podnijeti radne dane.

Osim prekrasnog izgleda, ono što ove detalje čini must-haveom je njihova cijena. Od $3.50 do $9.00, vjerujemo da se nećete zaustaviti samo na kupnji jednog komada.

Ako i vi želite unijeti malo boje u svoju svakodnevicu i pritom osjetiti sve one mirise ljeta, više detalja o ovim novitetima potražite na LINKU ili se zaputite do obližnjeg Primarka u Ljubljani.