FOTO by PR

Iće & piće

Jagoda, kokos, mango, tamna čokolada – najkremastiji veganski sladoledi sa 100 % organskim sastojcima

PR 12. svibnja 2021.

Ljetno osvježenje bez grižnje savjesti!

Bio&bio, domaći lanac trgovina na čijim se policama nalazi isključivo hrana s ekološkim certifikatom, predstavio je svojim kupcima nove veganske Indy&Pippa sladolede na štapiću s okusom jagode, kokosa, tamne čokolade i manga.

Iza ovog slovenskog brenda ponosno stoji trojac koji je ljubav prema održivom i zdravom načinu života pretočio u proizvodnju sladoleda koji su dobri za čovjeka, ali i za Planet. Karin, Nataša i Alen neumorno inzistiraju na beskompromisnoj kvaliteti i izvrsnom okusu sladoleda koji se može uklopiti u zdrav način života.

Zajednica obožavatelja koji su prepoznali njihovu viziju sve je veća, a osim u Hrvatskoj i Sloveniji, u ovim neodoljivim sladoledima uživaju i sladoledoljupci u Ukrajini i Saudijskoj Arabiji.

Indy&Pippa sladoledi napravljeni su po tajnoj recepturi od certificiranih organskih sirovina i pakirani u ambalažu koja je u potpunosti biorazgradiva. Rade se od pravog voća i napitka od riže koji poduzetni trojac proizvodi sam.

Sladoledi se, umjesto rafiniranim šećerom, zaslađuju javorovim sirupom pa su  odlični i za djecu. Ne sadrže gluten, soju, konzervanse, aditive, boje i pojačivače okusa što ih čini kvalitetnim ljetnim osvježenjem kojem se možete prepustiti bez grižnje savjesti. S obzirom da ne sadrže ni mliječne proizvode, razveselit će i sve vegane.

Najnoviji Indy&Pippa sladoledi na štapiću dostupni su isključivo u bio&bio trgovinama gdje možete pronaći i veća pakiranja od 125ml i450mls okusima čokolade, lješnjaka, maline, jagode, borovnice, manga te slane karamele. Potražite ih u bio&bio trgovinama ili putem biobio.hr.