FOTO by Ledo

Iće & piće

Jagoda, čokolada, vanilija i biskvit – stigao novi Quattro!

Viktoria Šafranić 27. svibnja 2021.

S preljevom od jagode i čokolade...

Ljeto se bliži i svjesni ste da morate pripaziti na liniju, a obožavate slatko? Više ne morate brinuti za kalorije dok istovremeno možete uživati u kremastim i sočnim okusima…

Ako ste jedan od onih sladoledoljubaca koji ipak više voli „laganu opciju“ sladoleda za cijelu obitelj, onda će Quattro Light biti idealan izbor za vas i vaše najdraže!

Quattro Light sadrži čak 30% manje šećera i masti te je izvor dijetalnih vlakana, dok su okusi ostali jednako neodoljivi.

Ukusni kremasti sladoled okusa vanilije, biskvita, jagode i čokolade s preljevom od jagode i čokolade brzo će okupiti sve članove obitelji, a posebno će ga zavoljeti oni koji sve više traže „zdravije verzije“ omiljenih poslastica.

Quattro Light zasigurno će postati prvi odabir svih onih koji paze na unos kalorija svojih članova obitelji, a istovremeno žele i dalje bezbrižno uživati u svom omiljenom sladolednom desertu.

Nova sladoledna fantazija bit će glavni razlog za okupljanje obitelji i prijatelja u vašem domu jer svaki zalogaj će u isto vrijeme biti nagrada i užitak.